Εποικίζουν την Ελλάδα με ισλαμιστές Πακιστανούς

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εποικίζει την Ελλάδα με ισλαμιστές λαθρομετανάστες, κυρίως Πακιστανούς, και οι πάντες, πλην «δημοκρατίας» και ολιγάριθμων πατριωτικών φωνών, σιωπούν.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, που πήγε στο Πακιστάν και κανόνισε τη διάνοιξη νέων οδών και μεθόδων μετανάστευσης από τη χώρα που είναι πιστή σύμμαχος της Τουρκίας, μάλλον ενοχλήθηκε από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας μας που κατήγγειλε αυτήν τη μεθόδευση.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης δημοσιεύτηκε απάντηση – διάψευση στο δημοσίευμα της «δημοκρατίας», η οποία ουσιαστικά το επιβεβαιώνει 100%! Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται πως «σοφιστείες περί δημιουργίας “μειονοτήτων” κατασκευάστηκαν και θα παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων». Επιπλέον, ο Νότης Μηταράκης μάς λέει -προφανώς για να… χαρούμε- ότι:

«Με τη νομοθέτηση του άρθρου 13 ν. 4251/14 και τη σύναψη διμερών συμφωνιών η Ελλάδα προωθεί τη νόμιμη μετανάστευση ως αντίβαρο στις -έως σήμερα- παράνομες αφίξεις στη χώρα. Μετανάστευση με κανόνες, που θα οδηγήσει νομοτελειακά στην κάλυψη αναγκών της ελληνικής οικονομίας με εποχικούς εργαζόμενους. Η άδεια επιτρέπει έως εννέα μήνες παραμονή ανά έτος, δεν οδηγεί σε καθεστώς μόνιμης παραμονής ούτε δίνει δικαίωμα μετέπειτα πρόσβασης σε ιθαγένεια».

Όλα τα παραπάνω τι αποδεικνύουν; Οτι ο Νότης Μηταράκης επιδιώκει να γίνει… νόμιμη η παράνομη μετανάστευση, λες και ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό αν η πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της πατρίδας μας θα γίνει νομότυπα. Επίσης, ενώ η έλευση και η παραμονή στην Ελλάδα των Πακιστανών «εποχικών» εργαζομένων γίνονται σαφείς στην ανακοίνωση του Νότη Μηταράκη, δεν αναφέρεται ούτε λέξη για χρονοδιάγραμμα απελάσεων των λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και για τον πραγματικό αριθμό εκείνων που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας.

Φυσικά, ακόμα μια σημαντική παράμετρος που αποφεύγει να σχολιάσει ο Νότης Μηταράκης είναι το μήνυμα που στέλνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σε όλους όσοι θελήσουν να έρθουν από το Πακιστάν στην Ελλάδα: υπάρχουν θέσεις εργασίας και η Ελλάδα τούς χρειάζεται. Η πατρίδα, τελικά, κινδυνεύει περισσότερο από την ελληνική κυβέρνηση παρά από τον ξένο παράγοντα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα