Υπάρχει όριο στη χυδαιότητα

Ο Αλέξης Κούγιας είναι δικηγόρος του -καλά δικτυωμένου στην πολιτική ελίτ και την καλλιτεχνική σκηνή- ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων.

Ο κ. Κούγιας, αντί να μεταφέρει στην κοινή γνώμη την έκφραση αισθημάτων συντριβής και ειλικρινούς μεταμέλειας του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, που καταδικάστηκε ως βιαστής ανηλίκων σε 12ετή φυλάκιση αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος, δημοσιοποίησε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον των αθώων θυμάτων και τα διαπομπεύει!

Με παραληρηματικό λόγο και αχαρακτήριστη επιθετικότητα, ο κ. Κούγιας αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι δημοσιοποιεί «αδιάσειστα στοιχεία», τα οποία «αναδεικνύουν την αληθινή και επικίνδυνη προσωπικότητα των δήθεν “ανήλικων παιδιών” και αποδεικνύουν ότι μόνο “ανήλικα παιδιά” δεν ήταν οι δήθεν βιασθέντες, όπως οι σκευωροί ψευδώς διέδωσαν, παραπλανώντας επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Ελληνες πολίτες – οικογενειάρχες, αλλά ήταν αδίστακτοι, στρατευμένοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, που σε δημόσια θέα, στα επίσημα και δημόσια Instagram τους, διαφήμιζαν το “αληθινό επάγγελμά τους”».

Ο Αλέξης Κούγιας στοχοποιεί, λες και ζούμε σε τριτοκοσμική μπανανία, τα θύματα, αποκαλύπτει τα ονόματά τους, θέτει σε κοινή θέα φωτογραφίες τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξεπερνάει κάθε μέτρο λογικής και δεοντολογίας ενοχοποιώντας τους, μετά το πέρας της δίκης, για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και πρακτικές τους – λες και οι ομοφυλόφιλοι αξίζουν να παθαίνουν όσα υπέστησαν εκείνοι από τον βιαστή ανηλίκων Λιγνάδη!

Το σύνολο της κοινωνίας μας γνωρίζει ότι σε όλα υπάρχουν όρια -πολλώ δε μάλλον στη χυδαιότητα-, αλλά ο Αλέξης Κούγιας το αγνοεί! Επίσης, ο δικηγόρος του Λιγνάδη συμπεριφέρεται λες και η απόφαση του δικαστηρίου ήταν… αθωωτική!

Είναι υποχρέωση της συντεταγμένης Πολιτείας, του πολιτικού κόσμου και των καθ’ ύλην αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών του κράτους (Δικηγορικός Σύλλογος, Δικαιοσύνη κ.ά.) να αποδοκιμάσουν εμπράκτως αυτές τις άθλιες πρακτικές του κ. Κούγια και να μεριμνήσουν, ώστε να προστατευτούν τα θύματα του βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη σ’ αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη φάση της ζωής τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα