Ο ελληνικός λαός υπό… αντικατάσταση!

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανήγγειλε με στόμφο τη διεξαγωγή σύσκεψης του ΚΥΣΕΑ για τις κινήσεις της Τουρκίας στον Εβρο, όπου η γείτων κάθε τόσο χρησιμοποιεί πληθυσμούς αλλοδαπών ως μέσο πίεσης στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα το ελληνικό κράτος ανακοινώνει την πρόθεσή του να μοιράσει άσυλα σαν… στραγάλια!

Όπως έχει ήδη αναφέρει η «δημοκρατία» τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα «Προγραμματισμός απόδοσης ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης» σε αιτούντες άσυλο. Το αστείο και συνάμα ανησυχητικό της υπόθεσης δεν είναι η λειτουργία της πλατφόρμας, αλλά η προϋπόθεση που έχει θέσει η κυβέρνηση για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος αλλοδαπός: να έχει ήδη υποβάλει αίτημα αναγνώρισης καθεστώτος προστασίας με την ιδιότητα του πρόσφυγα, και αυτό το αίτημα να έχει απορριφθεί τελεσίδικα!

Είναι προφανές ότι αυτή η προϋπόθεση, της «τελεσίδικης» απόρριψης αιτήματος χορήγησης ασύλου ώστε να κατατεθεί εκ νέου το ίδιο αίτημα, γελοιοποιεί το ελληνικό κράτος, τη νομοθεσία, όποιους θεσμούς έχουν απομείνει σ’ αυτή τη χώρα και -πάνω απ’ όλα- προσβάλλει τον ελληνικό λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το υπουργικό συμβούλιό του συμπεριφέρονται λες και θεωρούν ότι οι Ελληνες πρέπει να αντικατασταθούν από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, και προσπαθούν πάση θυσία να στείλουν το μήνυμα σε Ασία και Αφρική ότι εδώ διανέμονται ευκαιρίες για χορήγηση ασύλου ακόμα και σε όλους όσοι έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τους αναγνωριστεί αυτή η χρυσοφόρος ιδιότητα.

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ενημέρωσε παν ενδιαφερόμενο ότι η περιβόητη πλατφόρμα «Προγραμματισμός απόδοσης ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης» είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά, Μπεγκάλι, Φαρσί, Κιρμαντζί, Νταρί, Παστό, Αλβανικά (Σκιπ), Τουρκικά, Ουρντού, Γεωργιανά, «με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες γλώσσες μελλοντικά, εφόσον προκύψει ανάγκη.

Είναι προφανές ότι αυτή η «ανάγκη» αναγνωρίζεται ως τέτοια μόνο από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατέκτησε την εξουσία υποσχόμενη να τερματίσει τον εποικισμό της χώρας.

Η μόνη ανάγκη που πραγματικά υπάρχει είναι να αλλάξει άρδην η εθνοκτόνος πολιτική της κυβέρνησης που παραδίδει την Ελλάδα στους κουβαλητούς του Ερντογάν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα