Την Κυριακή 07.08 η «δημοκρατία» παρουσιάζει: Οι ήρωες της Κυριακής

Επιστροφή στα χρόνια της ποδοσφαιρικής αθωότητας

Οι 16 ποδοσφαιρικοί ήρωες από τα χρόνια της (ποδοσφαιρικής) αθωότητας ξαναζωντανεύουν και μαζί τους αναβιώνει η εποχή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τα μεγάλα γράμματα των αθλητικών εφημερίδων με τους «τιτάνες» και τους «θεούς» που έδιναν τις μάχες τους τα απογεύματα της Κυριακής. Μέσα από τα ίδια τους τα λόγια παρακολουθούμε την πορεία τους και –το σημαντικότερο– το ξεκίνημα τους. Μια επιστροφή στα χρόνια του ’60 και του ’70 μέσα από δημοσιεύματα εφημερίδων της εποχής και σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Άνθρωποι που έγιναν «σύνθημα» στα γήπεδα, νούμερο στις επιθεωρήσεις και λατρεύτηκαν από φιλάθλους και όχι μόνο.

Είναι ο  καθρέφτης μιας εποχής με το ποδόσφαιρο να είναι προνόμιο των λίγων που έβρισκαν εισιτήριο για τους αγώνες, συχνά στη «μαύρη αγορά». Θα μάθετε γιατί ο Ολυμπιακός απέρριψε τον Δομάζο και ο Σιδέρης δεν πήγε στον Παναθηναϊκό! Πως οι ομάδες έκαναν μεταγραφές και τα απίστευτα κόλπα των παραγόντων της εποχής για να αποσπάσουν την υπογραφή των παικτών που διεκδικούσαν…

Δείτε ΕΔΩ την προσφορά της «δημοκρατίας» Σαββάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα