Οι (ξέγνοιαστες) βουτιές του Κυριάκου στη Σίφνο

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς κινούνται από το Σαββατοκύριακο στη Ν.Δ., μετά την έντονη δραστηριότητα του τελευταίου διαστήματος και το κλείσιμο της Βουλής την περασμένη Παρασκευή. Ετσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε οικογενειακώς για τρεις μέρες στη Σίφνο, απ’ όπου θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα, ενώ από αύριο και για περίπου 10 μέρες θα ξεκουράζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη για πρώτο καλοκαίρι χωρίς την παρουσία του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στο κυκλαδίτικο νησί ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους, ενώ είχε συναντήσεις και με τοπικούς φορείς και «γαλάζια» στελέχη. Μία από τις παραλίες που επέλεξε να επισκεφθεί και να απολαύσει το μπάνιο του ήταν αυτή στον Πλατύ Γιαλό, όπου -υπενθυμίζεται- συνήθιζε να κάνει τις διακοπές του και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Εκτός από το κολύμπι στα γαλανά νερά του Αιγαίου ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε και στην παραλία, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, συζητώντας μαζί τους σε χαλαρό κλίμα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, επίσης σε καλή διάθεση, ήταν χαμογελαστή και φιλική με όλους όσοι την πλησίαζαν.

Το πρώτο ραντεβού του προέδρου της Ν.Δ. με τους συνεργάτες του μετά τις ολιγοήμερες διακοπές έχει δοθεί για τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς. Το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, ενώ θα πλησιάζει και ο χρόνος ανόδου του στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματά του.

Φ. Πανταζής

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα