Προφυλακίστηκε η 55χρονη γιαγιά από τη Νίκαια! Έκανε τα… στραβά μάτια στην σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών της

Η 55χρονη επέτρεπε στον 38χρονο ναυτικό, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, να κακοποιεί σεξουαλικά τα εγγόνια της

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την πολύωρη απολογία της στους δικαστικούς λειτουργούς του Πειραιά η 55χρονη γιαγιά από τη Νίκαια, η οποία κατηγορείται ότι έκανε τα… στραβά μάτια για να μπορεί ο 38χρονος ναυτικός σύντροφός της να κακοποιεί σεξουαλικά τα δύο εγγόνια της! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται και, μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την κόρη της που την κατήγγειλε ανίκανη μητέρα.

Ο 38χρονος ναυτικός είχε συλληφθεί και είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, όμως η 55χρονη γιαγιά των παιδιών καταζητείτο. Ωσπου πριν από μερικές ημέρες οι Αρχές κατάφεραν να την εντοπίσουν και να της περάσουν χειροπέδες. Οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Πειραιά για να απολογηθεί, αλλά, όσο κι αν προσπάθησε να πείσει για την αθωότητά της, δεν τα κατάφερε και κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με την 30χρονη μητέρα των δύο ανήλικων θυμάτων, ο εφιάλτης της οικογένειας άρχισε τον περασμένο Απρίλιο. Τότε η γυναίκα δεν φανταζόταν ότι ο 38χρονος σύντροφος της μητέρας της κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της μέσα στο σπίτι της γιαγιάς τους στη Νίκαια, αλλά και ότι η ίδια της η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε και δεν είπε το παραμικρό!

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 9χρονη κόρη της 30χρονης νοσηλεύτριας μίλησε στον πατέρα της, λέγοντάς του ότι ο 38χρονος φίλος της γιαγιάς συμπεριφέρεται άσχημα, εις γνώσιν της ιδίας. Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια το παιδί εξομολογήθηκε ότι ο προφυλακισμένος -πλέον- ναυτικός την ανάγκαζε να βλέπει ταινίες πορνό με τη γιαγιά του, ενώ εκείνος τη θώπευε!

«Εμπαινε στο μπάνιο γυμνός και με έβαζε με το ζόρι μέσα μαζί του, να του πιάνω το ακουστικό και να του ρίχνω νερό στο σώμα του» κατέθεσε, μεταξύ άλλων, το μικρό παιδί. Η ανωμαλία του 38χρονου δεν σταματούσε στην 9χρονη, αλλά μεταφερόταν και στον μεγάλο αδερφό της, ηλικίας 11 χρόνων, τον οποίο άγγιζε ανά διαστήματα και τον χάιδευε ερωτικά.
Σημειώνεται ότι οι γονείς των τριών παιδιών, ηλικίας 11, εννέα και τεσσάρων ετών, αναγκάστηκαν να τα πηγαίνουν στην 55χρονη επειδή ο 40χρονος πατέρας, ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα, έπιασε δουλειά στο εξωτερικό και απουσίαζε για μεγάλο διάστημα. Οπως είπε η 30χρονη νοσηλεύτρια, η μητέρα της, η οποία ζούσε μόνη μετά τον θάνατο του συζύγου της, γνώρισε μέσω του facebook τον 38χρονο άντρα, ο οποίος εργάζεται ως ναυτικός, και τον έβαλε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 38χρονος έβαζε την 9χρονη κόρη της να ξαπλώνει μαζί του στο κρεβάτι, όταν εκείνος ήταν γυμνός, προκειμένου να κοιμηθούν όλοι μαζί, και, όταν το παιδί αντιστεκόταν ή αρνιόταν να υπακούσει, το χτυπούσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα