Εδωσε χαρά σε 500 οικογένειες

Η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος προσέφερε «Δέματα Αγάπης» με τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Τον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας στηρίζει ακόμα μία φορά με την πολυποίκιλη φιλανθρωπική της δράση η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών της, προσέφερε στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ο οικείος ποιμενάρχης κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς αλλά και από εθελοντές του κοινωνικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος και προσέφερε μια μεγάλη ποσότητα «Δεμάτων Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες πολίτες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «αγκαλιάσει» όσους χρειάζονται υποστήριξη. Τα δέματα περιείχαν σημαντική ποσότητα τροφίμων, καθώς και άλλα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για κάθε σπιτικό. Εξάλλου, μέριμνα του σεβασμιότατου είναι να ανακουφιστούν όσοι έχουν ανάγκη. Ετσι, δόθηκαν δέματα σε περισσότερες από 500 οικογένειες, εν όψει της μεγάλης δεσποτικής γιορτής των Χριστουγέννων.

Οπως έκανε γνωστό η Μητρόπολη, η σημαντική αυτή προσφορά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την ευγενική χορηγία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της, αλλά και του υπουργού Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αδωνη Γεωργιάδη, της προέδρου του Ομίλου «Σκλαβενίτης» Μαρίας Σκλαβενίτη, του προέδρου του Ομίλου Electra Palace Γεράσιμου Φωκά, του γενικού διευθυντή της Aegean Βaltic Βank Θεόδωρου Αφθονίδη, του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, των μελών τού «Ολοι Μαζί Μπορούμε» και του Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd). Η Μητρόπολη θεώρησε χρέος της να απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς, κληρικούς και εθελοντές, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα