Οι παλινωδίες της Κεραμέως

Πολιτικοί, όπως η κυρία Κεραμέως, δεν γνωρίζουν ποιοι ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και γιατί. Δεν έχουν καμιά σχέση με τον υπέροχο κόσμο αυτής της παράταξης. Αγνοούν τις αξίες, τις αρχές, τον τρόπο ζωής και τις αντιλήψεις του λαού της Ν.Δ., και δεν έχουν πρόθεση να μάθουν οτιδήποτε αφορά αυτή την πλειοψηφική κοινωνική ομάδα. Ο λόγος γίνεται με αφορμή την ανεκδιήγητη παλινωδία της υπουργού Παιδείας σχετικά με το έγγραφο που έστειλε στα σχολεία, με το οποίο ενημέρωνε εκπαιδευτικούς και μαθητές για την εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» που διοργανώνει η Πανελλήνια Ενωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Επειδή η προαναφερθείσα οργάνωση αντιτίθεται στις αμβλώσεις, δηλαδή στον φόνο των αγέννητων παιδιών από τις ίδιες τις μανάδες τους, αντέδρασαν σφοδρά ολιγάνθρωπες αλλά ισχυρές σέκτες του δικαιωματισμού, της Ακρας Αριστεράς, και ομαδούλες που προάγουν εθνοδιαλυτικές ιδέες. Η πρώτη κατηγορία που εξαπέλυσαν εναντίον της οργάνωσης είναι μία λέξη: «παραθρησκευτική».

Με αυτή την αρνητικά φορτισμένη λέξη, η οποία παραπέμπει σε αίρεση, ιδεοληψίες, παράνομες δραστηριότητες και διάφορα άλλα απωθητικά, οι δικαιωματιστές και οι ακροαριστεροί πέτυχαν τον σκοπό τους. Η κυρία Κεραμέως πανικοβλήθηκε και, επειδή δεν δείχνει να υπερασπίζεται οτιδήποτε άλλο πέρα από την πολιτική «ορθότητα», ανακάλεσε το έγγραφο που είχε στείλει στα σχολεία για την εκδήλωση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

Είχαμε, δηλαδή, με άλλη αφορμή, την επανάληψη του τραγέλαφου που ζήσαμε με την απόφαση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να αποσύρει την αφίσα εναντίον των αμβλώσεων από τους χώρους του μετρό των Αθηνών. Αξίζει να τονιστεί ότι η Πανελλήνια Ενωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» δεν είναι «παραθρησκευτική» οργάνωση, αλλά θρησκευτική! Δεν κινείται στους σκοτεινούς χώρους των αιρέσεων, αλλά εντός της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που κι εκείνη είναι, όπως ορίζει η αγία πίστη μας, εναντίον των αμβλώσεων και έχει ορίσει ως ημέρα για την «προστασία της ζωής του Αγέννητου Παιδιού» την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα. Αυτά ας τα μάθει, επιτέλους, η άσχετη με την παράταξη κυρία Κεραμέως…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα