Παραμονή Γιώργου Βαγιαννίδη, Εμάνουελ Ινσούα και μεταγραφική ενίσχυση

Όλα τα είχε το μενού στον Παναθηναϊκό! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το τελικό ραντεβού της οικογένειας του νεαρού δεξιού μπακ με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν έγινε ποτέ, αφού λόγω κορονοϊού «πάγωσαν» τα πάντα. Από τότε δεν έχει προκύψει κάποια νεότερη εξέλιξη αναφορικά με την υπόθεση του Βαγιαννίδη και οι φήμες φυσικά οργιάζουν.

Ωστόσο, η οικογένειά του υποστήριζε χθες: «Ο Παναθηναϊκός είναι προτεραιότητα για τον Γιώργο με στόχο να καθιερωθεί και να παίξει. Αν δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό, τότε θα κοιτάξει να πάει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό».

Στο θέμα του Ινσούα αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη. Η πρώτη πρόταση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ δεν ικανοποίησε τον Αργεντινό, αφού ζήτησε 700.000 ευρώ ετησίως, ενώ η προσφορά του Παναθηναϊκού ήταν σχεδόν το μισό ποσό. Ωστόσο, ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα δεδομένα και η περίπτωση να βρει ο Αργεντινός μπακ το παχυλό συμβόλαιο που ζητάει είναι πολύ μικρή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα