«Χτυπάει» και Γιάννη Οικονομίδη η «Ένωση»

Χτυπάει σε όλα τα μέτωπα και ελληνικά! Την περίπτωση του 22χρονου χαφ του Πανιωνίου Γιάννη Οικονομίδη εξετάζει η ΑΕΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και κίνηση από πλευράς ΑΕΚ για την απόκτησή του. Σημειώνεται ότι ο Οικονομίδης έχει μετρήσει φέτος 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα. Είναι από τους παίκτες που αρέσουν στον Καρέρα τόσο για το παρόν όσο κυρίως για το μέλλον.

Από κει και πέρα, ο Ογκνιεν Βράνιες, που έκανε ένα αρκετά καλό μισό στη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, θέλει να μείνει στην ομάδα. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αφού η Αντερλεχτ θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει όσο πιο ακριβά γίνεται επειδή βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του. Από την άλλη, η βελγική ομάδα παίρνει ρίσκο προσπαθώντας να τον πουλήσει ακριβά να της μείνει στα χέρια και να… κάτσει στο συμβόλαιό του, το οποίο έχει κόστος συνολικά 3.600.000. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, έχει τον παίκτη με το μέρος της και αυτό που θα κάνει είναι να περιμένει να επιστρέψει ο Βράνιες στο Βέλγιο και να κάνει το παιχνίδι του, ώστε η «Ενωση» να έχει το μεγαλύτερο κέρδος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα