Στο… κίνημα «μένουμε σπίτι» και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνιστά «μένουμε σπίτι» προκειμένου «να μπορέσουμε να βρεθούμε σύντομα όλοι μαζί». Ο Μαροκινός στράικερ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου έθεσε ως προτεραιότητα την υγεία, ευελπιστώντας σύντομα να τελειώσει αυτός ο αγώνας.

Για την καθημερινότητά του ανέφερε: «Πρέπει να γυμναζόμαστε στο σπίτι μας, χάνουμε κάπως τη φόρμα μας, είναι αλήθεια. Δεν είναι εύκολο ούτε ευχάριστο γιατί έχουμε λίγο χώρο, ωστόσο είναι σημαντικό να σεβόμαστε τους κανόνες μέσα στο σπίτι μας και να κάνουμε τις ασκήσεις μας…

Φυσικά και μου λείπουν οι προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, κυρίως χάρη στην πορεία που είχαμε φέτος. Ημασταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ήμασταν πολύ δυνατοί. Μου λείπει να ακουμπάω την μπάλα και να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου».

Κλείνοντας, ξεχώρισε το γκολ εναντίον της Αρσεναλ στο Λονδίνο που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα