O πρωταθλητής βόλεϊ Παναθηναϊκός σηκώνει ξανά το κύπελλο

Πανταλέων, Ράπτης και Ρανγκέλ, στα γραφεία του ΟΠΑΠ, μιλούν για την κατάκτηση του τίτλου και τα σχέδια για το μέλλον

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην κορυφή μετά από 14 χρόνια. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, τρεις πρωταγωνιστές των πρωταθλητών Ελλάδας επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων, ο MVP του πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, ο Λούκας Ρανγκέλ μίλησαν για τη μεγάλη επιτυχία, έπαιξαν βόλεϊ και σήκωσαν ξανά το κύπελλο.

Ο Βραζιλιάνος Ρανγκέλ τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ο Πανταλέων αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν και ο Ράπτης εξήγησε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Δείτε το βίντεο:

1. Οι Αλέξανδρος Ράπτης, Λούκας Ρανγκέλ και Σωτήρης Πανταλέων εισέρχονται στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, με το κύπελλο του πρωταθλητή

2. Το κύπελλο του πρωταθλητή

3. Σωτήρης Πανταλέων, Αλέξανδρος Ράπτης και Λούκας Ρανγκέλ πανηγυρίζουν με το κύπελλο του πρωταθλητή

4. Ο Λούκας Ρανγκέλ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα