Σαρία μέχρι θανάτου στην Κυψέλη!

Πατριός φανατικός μουσουλμάνος πήγε να πνίξει 17χρονη επειδή δεν ήθελε τον 40χρονο γαμπρό που της υπέδειξε

Με τη βία φέρεται ότι επιχείρησε να επιβάλει τη σαρία στην ανήλικη θετή κόρη του ένας 53χρονος φανατικός μουσουλμάνος, όταν εκείνη αντέδρασε στην επιθυμία του να την παντρέψει με έναν Σύρο φίλο του, ο οποίος θα της εξασφάλιζε οικονομική άνεση, αλλά έχει πάνω από τα διπλάσια χρόνια της!

Η γειτονιά στην Κυψέλη σηκώθηκε στο πόδι από τις κραυγές του 17χρονου κοριτσιού που ζητούσε βοήθεια, καθώς ο πατριός του το χτύπησε και επιχείρησε να του προκαλέσει ασφυξία με ένα μαξιλάρι, ενώ η μητέρα του παρακολουθούσε χωρίς να επεμβαίνει!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο διαμέρισμα της οδού Ιθάκης 12 όπου κατοικεί η οικογένεια, όταν οι περίοικοι ενημέρωσαν την Άμεση Δράση για ενδοοικογενειακή βία.

Στο σημείο έφτασε το πλήρωμα ενός περιπολικού που προχώρησε στην προσαγωγή μητέρας, κόρης και πατριού στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Εκεί η 17χρονη μουσουλμάνα με καταγωγή από το Ιράκ κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απόπειρας πρόκλησης ασφυκτικού θανάτου με δράστη τον πατριό και συνεργό της μητέρα της.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η ανήλικη μουσουλμάνα, αφορμή για την οργίλη αντίδραση του 53χρονου πατριού της αποτέλεσε η άρνησή της να υποκύψει στην απόφαση της οικογένειας να την παντρέψουν με έναν ευκατάστατο 40χρονο Σύρο. Οπως είπε το κορίτσι, ο πατριός του ακολουθεί το ισλαμικό νομικό σύστημα που βασίζεται στο Κοράνι για την εφαρμογή του ηθικού κώδικα και επιβάλλεται να το τηρούν οι μουσουλμάνοι σε όλη τους τη ζωή. Η σαρία επιτάσσει στις γυναίκες να ντύνονται σεμνά και να ακολουθούν τις οικογενειακές παραδόσεις, ακόμα και όταν πρόκειται να επιλέξουν τον σύζυγό τους.

Η έφηβη περιέγραψε ότι την προηγούμενη ημέρα ο πατριός της μπήκε στο δωμάτιό της, τη χτύπησε και στη συνέχεια επιχείρησε να της προκαλέσει ασφυξία πιέζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της. Μάλιστα, σύμφωνα με τη 17χρονη, η 47χρονη μητέρα της ήταν παρούσα στο συμβάν και απλώς παρακολουθούσε τον 53χρονο να κρατάει μπρούμυτα στο κρεβάτι την κόρη της πιέζοντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι. Στη καταγγελία του κοριτσιού υπάρχει επίσης η υπόνοια ότι έγινε και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης! Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των κηδεμόνων της ανήλικης, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα