Βιαστής ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων δολοφόνων

Καλό «μπουμπούκι» αποκαλύπτεται ότι είναι ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ στη Θεσσαλονίκη.

Ο προφυλακισμένος ιδιοκτήτης των σκύλων έχει ένα ποινικό μητρώο που μοιάζει με τόμο και μάλιστα, όπως προκύπτει από το… βιογραφικό του, έχει ιδιαίτερη ροπή στα σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Αρχικά ο 37χρονος το 2010 είχε συλληφθεί και είχε κατηγορηθεί για απόπειρα κλοπής μοτοσικλέτας στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Αυτό, όμως, ήταν η αρχή του τότε νεαρού παραβατικού άνδρα. Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015, μπήκε στην είσοδο πολυκατοικίας, στάθηκε επιδεικτικά μπροστά από μια 20χρονη φοιτήτρια, την οποία προφανώς ακολουθούσε, έβγαλε το μόριό του και αυνανιζόταν κοιτώντας την προκλητικά.

Κατηγορίες

Για αυτή την πράξη του ο ιδιοκτήτης των σκύλων κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Ομως, δεν έβαλε μυαλό, αφού τον ίδιο χρόνο αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες για αντίστοιχες επιθέσεις σε βάρος άλλης γυναίκας. Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια που τον περασμένο χρόνο είχε αυνανιστεί μπροστά της στην είσοδο της πολυκατοικίας, καθώς φαίνεται ότι την είχε βάλει στο μάτι. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο 37χρονος καταδικάστηκε και εξέτισε ποινή.

Οπως δήλωσε η φοιτήτρια σε τηλεοπτική εκπομπή, ο 37χρονος είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια και είχε εκτίσει ποινή στις Φυλακές Γρεβενών. «Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ημουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε» είπε η φοιτήτρια και συνέχισε για τον ίδιο: «Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες έξι επτά επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Εμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα». Τον Σεπτέμβριο του 2022 τα ίδια σκυλιά επιτέθηκαν και έριξαν κάτω από το μηχανάκι της μια γυναίκα, την οποία δάγκωναν ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα