Αρχή προστασίας του αντιχριστιανισμού

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ιδρύθηκε από το καθεστώς του Κώστα Σημίτη και χρησιμοποιήθηκε για να καταφέρει ένα σημαντικό πλήγμα εναντίον του χριστιανισμού στην πατρίδα μας. Ο λόγος γίνεται για την απαγόρευση αναγραφής του θρησκεύματος στα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων.

Οι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί, εξαιτίας του Κώστα Σημίτη και της προαναφερθείσας «ανεξάρτητης» Αρχής (η λειτουργία της οποίας είναι εξαιρετικά κοστοβόρα για τους φορολογουμένους), δεν έχουν δικαίωμα να δηλώνουν την πίστη τους σε αυτό το επίσημο κρατικό έγγραφο.

Τώρα, η ίδια «Αρχή», έχοντας, καθώς φαίνεται, αναλάβει εργολαβικά την καμπάνια εναντίον του χριστιανισμού, γνωμοδότησε ότι μπορεί να απαλλαγούν από το μάθημα των Θρησκευτικών και μαθητές που είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, αρκεί οι ίδιοι ή οι γονείς τους να επικαλεστούν λόγους «συνείδησης».

Η γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είναι αμιγώς πολιτική και όχι «τεχνική». Αν ήταν αμιγώς «τεχνική», τότε θα μπορούσε να αναφέρει ότι οι λόγοι «συνείδησης» ισχύουν και για το μάθημα της Ιστορίας, που βρίθει νεοταξικού τύπου προπαγάνδας, και για τη Γλώσσα, για τον ίδιο λόγο. Η «συνείδηση» των μαθητών δεν λειτουργεί όταν το ίδιο το κράτος προσπαθεί να τους περάσει με το ζόρι τις παρακμιακές θεωρίες περί έμφυλων ταυτοτήτων και προπαγανδίζει καταστάσεις, όπως η ομοφυλοφιλία και τρανσβεστισμός, ως τα νέα ιδανικά της νεολαίας;

Η γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το άρθρο 16.2 του Συντάγματος που αναφέρει: «H Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες».

Πώς θα επιτευχθεί η θρησκευτική συνείδηση των νέων, την οποία αναφέρει το Σύνταγμα, αν δεν διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών; Από πότε οποιαδήποτε «ανεξάρτητη» Αρχή γνωμοδοτεί για ζητήματα που δεν την αφορούν (όπως η διαμόρφωση του προγράμματος μαθημάτων των σχολείων) και οι απόψεις της γίνονται σεβαστές ακόμα κι αν έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το Σύνταγμα της Ελλάδος;

Ειδικά αυτή την εποχή, που η επέκταση του Ισλάμ και η τουρκική απειλή είναι καταστάσεις οι οποίες έχουν γίνει αντιληπτές σε όλους, αποτελεί εθνική αυτοχειρία ο θρησκευτικός αποχρωματισμός της Ελλάδας.

Η γλώσσα μας, η εθνική μας ταυτότητα και η πίστη στον Χριστό είναι στηρίγματα και ασπίδα για τον λαό μας στις δύσκολες αναμετρήσεις που θα βρούμε στο διάβα μας στο άμεσο και το απώτερο μέλλον. «Ανεξάρτητες» Αρχές, όπως αυτή που ίδρυσε ο Κώστας Σημίτης, δεν έχουν καμία αξία και σημασία συγκρινόμενες με την ανάγκη επιβίωσης του Ελληνισμού και με την ορθόδοξη πίστη μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα