Ο Κάιλ Γουόκερ «έσπασε» την καραντίνα και έκανε πάρτι με call girls!

Είχε… ορέξεις το παιδί! Ο Γουόκερ δεν άντεξε την καραντίνα, είπε να… ξεσκάσει και οργάνωσε ερωτικό πάρτι στο σπίτι του, με καλεσμένους έναν φίλο του και δύο call girls

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», που επικαλείται τις μαρτυρίες των συνοδών πολυτελείας για τη βραδιά που πέρασαν στο σπίτι του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι. Στο… πάρτι, που έγινε στο διαμέρισμα του Γουόκερ στο Τσέσαϊρ, συμμετείχαν η 21χρονη Λουίζ ΜακΝαμάρα και μια 24χρονη από τη Βραζιλία. «Καλεσμένος» ήταν και ένας φίλος του ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τις κοπέλες να φτάνουν με ταξί στο διαμέρισμα και να αποχωρούν ξημερώματα Τετάρτης. «Ελαβα ένα μήνυμα από το αφεντικό μου, στο οποίο έγραφε ότι ένας πελάτης με υψηλό προφίλ έχει ζητήσει μια classy κοπέλα.

Έφτασα στη διεύθυνση που μου έδωσαν με ταξί και πήγα στο διαμέρισμα. Με περίμενε ο ίδιος. Μετά εμφανίστηκε και ο φίλος του. Προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, αλλά η άλλη κοπέλα μού είπε ότι είναι ποδοσφαιριστής» είπε η 21χρονη, η οποία, μάλιστα, τράβηξε φωτογραφίες τον Γουόκερ και τις έδωσε στη «SUN».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα