Από την αγορά των ελεύθερων θα ψωνίσει ο Άρης

Το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ο Αρης προχώρησε σε τρεις αγορές ποδοσφαιριστών, αφού πλήρωσε την Μπορντό για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, την ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και τη Λοριάν για τον Λίντσεϊ Ροζ.

Με εξαίρεση τον Γάλλο, οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο στην πρώτη σεζόν τους στη Θεσσαλονίκη δεν τις δικαίωσαν. Ο Σούντγκρεν, αν και ξεκίνησε βασικός, στην πορεία έχασε τη θέση του, ενώ ο Μαντσίνι βρισκόταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Με αφορμή τα ρίσκα που δεν βγήκαν, αλλά στοίχισαν πολύ, αλλά και τα νέα δεδομένα στην ΠΑΕ (σφιχτή οικονομική πολιτική, πλαφόν στα συμβόλαια κ.λπ.), η απόφαση που έχει ληφθεί είναι η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση μόνο ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει ομάδες για να αγοράζει παίκτες και η απόφαση της διοίκησης είναι οριστική και αμετάκλητη: «Παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες, δεν πληρώνουμε ομάδες για δικαιώματα»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα