Ο Μαρτίνς φέρεται ότι συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό για ανανέωση συμβολαίου

Αγκυροβολημένος στο μεγάλο Λιμάνι θα παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Αυτό αποκάλυψε η «O Jogo», υπογραμμίζοντας ότι το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ ενός χρόνου με οικονομική αναπροσαρμογή, με τις μεικτές απολαβές του να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, καταλήγοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ. Όλες οι κινήσεις του Ιβηρα τεχνικού, εξάλλου, μαρτυρούν ότι δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή ζητούμενο είναι η ολοκλήρωση της φετινής αλλά και η απεμπλοκή από τη δικαστική περιπέτεια, για την οποία οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν.

Στο επίσημο κανάλι της Πόρτο μίλησε ο Ζοσέ Σα, τονίζοντας την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων. «Πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Εάν τελειώσουν όπως είναι τώρα, πολλές ομάδες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αλλά και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο, γιατί θα τελειώσει αυτή η σεζόν και θα αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, περιμένουμε» υποστήριξε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ενώ αναφερόμενος στον κορονοϊό είπε: «Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η δράση, προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου. Προσπάθησα να επιστρέψω, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερα. Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε τελικά εδώ. Τελικά, ήταν καλύτερο που μείναμε…»

Τέλος, πληθαίνουν οι φήμες απόκτησης του Λούκας Σάσα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Αρη αρέσει στον Μαρτίνς και φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Μένει να φανεί αν οι Πειραιώτες επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους κάνοντας επίσημη κρούση για την περίπτωσή του στους Θεσσαλονικείς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα