Η ΑΕΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς στην κατάμεστη «Αγια-Σοφιά»

Στο ρελαντί

Εύκολα κι απλά ο «Δικέφαλος»! Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-0 της Κηφισιάς στην κατάμεστη «Αγια-Σοφιά» και δείχνει αποφασισμένη για τον τίτλο. Οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν χωρίς κόπο ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι, αποζημιώνοντας το κοινό με ωραίο ποδόσφαιρο και παίζοντας τόσο όσο…

  • Από τον Θοδωρή Λιναρδο

Παρά τις πολλές απουσίες, με τελευταίες εκείνες των Μουκουντί και Μήτογλου, και τα αρκετά τρικ, όπως τον Χατζισαφί στόπερ, η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο «Δικέφαλος» εξαργύρωσε την ανωτερότητά του με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία και ένα του Λιούμπισιτς (που άνοιξε λογαριασμό) στο φινάλε!

Στα πρώτα λεπτά και δη στο 4′ έκανε κάθετη ο Τσούμπερ, ο Λιβάι έφυγε στην πλάτη του Σπίνου, ο νεαρός στόπερ τον ανέτρεψε και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 7′ ο Αναγνωστόπουλος απέκρουε το πέναλτι του Γκαρσία και στην επαναφορά ο Σιντιμπέ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 19′ υπήρξε ακόμα μία ενέργεια του δραστήριου Ελίασον από τα δεξιά, εξαιρετική σέντρα και ο Γκαρσία με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Οσο για το δεύτερο τέρμα; Γύρισμα του Πήλιου στο 23′ από τα αριστερά, σουτ του Γκατσίνοβιτς μέσα από την περιοχή, απόκρουση του Αναγνωστόπουλου, ο Λιβάι ακολούθησε τη φάση και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την «Ενωση» να έχει την απόλυτη κυριαρχία στο ματς, να χάνει ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και να φτάνει σβηστά στο τελικό 3-0 με κεφαλιά του Λιούμπισιτς στις καθυστερήσεις. H Super League, να σημειώσουμε, έχει αφιερώσει την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από τη σέντρα στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, όπως και σε όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Πριν από το ματς οι φιλοξενούμενοι πέρασαν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού με μπλουζάκια που είχαν το όνομα του ποδοσφαιριστή τους Τετέι.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (70′ Λιούμπισιτς), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71′ Πισάρο), Ελίασον (77′ Γαλανόπουλος), Τσούμπερ (70′ Αραούχο), Γκαρσία (70′ Αμραμπατ).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (72′ Μποτία), Σπίνος, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (57′ Κλωναρίδης), Τσανάτζια, Μπιφουμά (57′ Πρίτσας), Ματέους Σάντος, Μενέντες (10′ Βαφέας), Οζέγκοβιτς (72′ Τετέι).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα