Και η Μπριζίτ Μπαρντό υπέρ της Μαρίν Λεπέν

Υπέρ της υποψηφιότητας της Μαρίν Λεπέν για τη γαλλική προεδρία τάχθηκε η θρυλική Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία, αν και ακολουθεί τρόπο ζωής ερημίτισσας στη βίλα της Madrague στην Κυανή Ακτή, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της ζώα, τοποθετείται κατά καιρούς δημοσίως χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Στη συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» η Μπαρντό αποκάλυψε ότι παρακολουθεί φανατικά την προεκλογική καμπάνια και πρόσθεσε ότι δεν πείθεται από τα τέσσερα -ον, δηλαδή τους υποψηφίους Φιγιόν, Μελανσόν, Χαμόν και Μακρόν. «Εγώ δεν είμαι με τους -ον. Εγώ είμαι υπέρ της Μ» τόνισε, εννοώντας προφανέστατα τη Μαρίν Λεπέν.

Η 82χρονη πια πρώην «γατούλα» του γαλλικού σινεμά δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει τον ενθουσιασμό της για την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου, την οποία, όπως έχει δηλώσει παλιότερα, ψήφισε το 2012. «Ελπίζω να σώσει τη Γαλλία, είναι η Ιωάννα της Λορένης του 21ου αιώνα!» είχε πει χαρακτηριστικά γι’ αυτήν το 2014 σε συνέντευξή της στο «Paris Match».

Πιο πρόσφατα, τον Ιανουάριο, είχε πει στο TV Mag ότι συμφωνεί με την πλειονότητα των ιδεών της Μαρίν Λεπέν, αναγνωρίζοντάς της «τη θέληση να ξαναπάρουν οι Γάλλοι τη Γαλλία στα χέρια τους, να αποκαταστήσει τα σύνορα και να ξαναδώσει προτεραιότητα στους Γάλλους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα