Απίστευτο: Υπογραφές στήριξης στις ΗΠΑ για Γεωργίου με «πλάτες» και από Ξαφά

Απροσχημάτιστη και προκλητική είναι πλέον η στήριξη που παρέχουν στον Ανδρέα Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ., διάφορα σκοτεινά διεθνή κέντρα. Ο άνθρωπος που κατηγορείται για κακούργημα όσον αφορά την υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 και την προσχώρηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης έχει… κατορθώσει να συσπειρώσει Γερμανία και Αμερική, είτε πρόκειται για ΜΜΕ των δύο χωρών είτε για πολιτικά πρόσωπα ή φορείς και ενώσεις, προκειμένου να τον υπερασπιστούν και να πείσουν για το «δίκιο» του. Τελευταίο… επίτευγμα, η εκστρατεία συλλογής υπογραφών που ξεκίνησε η Αμερικανική Στατιστική Ενωση (ASA), όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «FAZ».

H ASA καλεί σε άρση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο κ. Γεωργίου, τον οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να υποστηρίξει για ακόμη μία φορά το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και μέλος της Δράσης Μιράντα Ξαφά (φωτό), που σε κάθε ευκαιρία προκαλεί, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των δανειστών. «Υπογράψτε αν θέλετε να σταματήσει η πολιτικά υποκινούμενη δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου με ανυπόστατες και εξωφρενικές κατηγορίες» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η θρασύτατη κυρία Ξαφά, η οποία, ανάμεσα στα άλλα, πριν από λίγες μέρες είχε προτείνει την περαιτέρω μείωση των συντάξεων.

Υπενθυμίζεται ότι δίπλα στον Ανδρέα Γεωργίου έχουν βρεθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Αμερικανική Ενωση Εκπαιδευτικής Ερευνας, καθώς και μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως οι «Financial Times».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «FAZ», η δράση συλλογής υπογραφών υπέρ του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. θα συνεχιστεί έως το τέλος του έτους, ενώ επικαλούμενη δήλωση του ιδίου στην εφημερίδα, σημειώνεται: «Ο 57χρονος επιστήμονας διδάσκει σήμερα ως φιλοξενούμενος καθηγητής στο Amherst College. Εξαιτίας των υψηλών δικαστικών δαπανών αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες». Και όλα αυτά, ενώ ο απίστευτος κ. Γεωργίου έφτασε πριν από λίγο καιρό στο σημείο να εκτοξεύει απειλές κατά δικαίων και αδίκων, λέγοντας δημοσίως ότι, εάν η Δικαιοσύνη τον κρίνει ένοχο, τότε η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει προβλήματα στις επικείμενες διαπραγματεύσεις για την ελάφρυνση του χρέους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα