Αντί για τον σύζυγο, τραυμάτισε τον γιο

Συνελήφθη 71χρονη με ψυχολογικά προβλήματα – Χτύπησε στο κεφάλι τον 44χρονο την ώρα που κοιμόταν

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι μια 71χρονη μητέρα προσπάθησε να σκοτώσει τον 44χρονο γιο της, πιέζοντας με δύναμη τραύμα στο κεφάλι του, νομίζοντας ότι είναι ο… σύζυγός της. Η ηλικιωμένη γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παραλίγο να σκοτώσει τον γιο της τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Βερτίσκου, στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Ο γιος της κοιμόταν, όταν η 71χρονη πίεσε με όλη τη δύναμή της με τα δάχτυλα το σημείο του κεφαλιού του σε τραύμα που προϋπήρχε και είχε χειρουργηθεί.

Τον πίεσε τόσο πολύ και του προκάλεσε νέο σοβαρό τραύμα, που οι αστυνομικοί νόμιζαν πως τον είχε μαχαιρώσει! Ομως, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο 44χρονος, που αντιμετώπιζε και αυτός ψυχολογικά προβλήματα, είχε αυτοτραυματιστεί στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προγενέστερης νοσηλείας του στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί κομμάτι του κρανίου του.

Εκείνο το σημείο, που καλυπτόταν μόνο με δέρμα, πίεσε η μητέρα του με το δάχτυλο, προκαλώντας του νέο σοβαρό τραύμα. Στη συνέχεια φέρεται ότι επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ένα μαχαίρι κι ένα ψαλίδι. Τον 44χρονο εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος ο πατέρας του, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Στους αστυνομικούς η 71χρονη υποστήριξε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί της. Οπως είπε, τον… μπέρδεψε με τον σύζυγό της και τον χτύπησε κατά λάθος στο κεφάλι. «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου. Τον χτύπησα κατά λάθος με το νύχι» ισχυρίστηκε. Ο 44χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μητέρα του, που διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με γείτονες, τόσο η μητέρα όσο και ο γιος αντιμετωπίζουν χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα