Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε 16χρονο για… 5 ευρώ!

Ακόμα μία επίθεση συμμορίας ανηλίκων, με θύμα έναν 16χρονο, απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μαθητής, παλαιότερα είχε προσωπικές διαφορές με έναν συνομήλικό του, ο οποίος, όταν τον είδε τυχαία στο Ιλιον, προέτρεψε τους φίλους του να του επιτεθούν.

Ετσι η ομάδα των ανηλίκων εγκλώβισε τον 16χρονο (κεντρική φωτό), τον ανάγκασε να γονατίσει και τον χτύπησε για να του πάρει μόλις πέντε ευρώ. «Επεσα στα γόνατα, τους είπα ότι δεν χρειάζεται, μου είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τους είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαρούν. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά» είπε ο 16χρονος για την επίθεση μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή, ενώ το 16χρονο θύμα πήγε σε κοντινό κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο με μώλωπες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα