Κολωνός: Χειροπέδες σε πατέρα και στον 20χρονο γιο του που βίαζαν τη 12χρονη!

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά νέες συλλήψεις, μεταξύ των οποίων 2 Πακιστανοί, 2 Μπανγκλαντεσιανοί και ένας Αλβανός.

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η αποκάλυψη πως ανάμεσα στους επτά νέους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό περιλαμβάνονται δύο Ελληνες, πατέρας και γιος, οι οποίοι ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις στο άγουρο κορμί του μικρού κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες τους επτά εμπλεκομένους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι τη Μεγάλη Δευτέρα, ύστερα από αίτημα του δικηγόρου της οικογένειάς της. Η μικρή μίλησε για διάφορα άτομα και έδωσε συγκεκριμένα ονόματα, με βάση τα οποία τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν στην ταυτοποίηση των επτά νέων κατηγορουμένων. Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή τους άρχισε χθες νωρίς το πρωί, μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψής τους από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Είχε βίντεο στο κινητό του

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, οι επτά συλληφθέντες συναντήθηκαν περισσότερο από μία φορές με την ανήλικη αντί αμοιβής. Ανάμεσα στους βιαστές του κοριτσιού ήταν ένας 48χρονος και ένας 20χρονος Ελληνες, πατέρας και γιος, οι οποίοι προκαλούν αηδία για την έλλειψη των ηθικών φραγμών τους.

Επίσης συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 36 και 52 ετών, δύο υπήκοοι Μπανγκλαντές, 28 και 44 ετών, και ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι. Αν και έχουν περάσει μήνες από την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης, ο Αλβανός εξακολουθούσε να έχει αποθηκευμένο στο κινητό του τηλέφωνο βίντεο ανατριχίλας με τη 12χρονη!

Ας σημειωθεί πως κανείς από τους νέους κατηγορουμένους δεν είχε προσέλθει το προηγούμενο διάστημα στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως, όπως άλλοι, που εμφανίζονταν στις διαδικτυακές επαφές του κοριτσιού. Προφανώς νόμιζαν πως δεν υπήρχαν στοιχεία εις βάρος τους και θα γλίτωναν…

Οι επτά συλληφθέντες, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για γενετήσια πράξη με ανήλικη αντί αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Οι νέες συλλήψεις οδηγούν σε δεύτερο κύκλο ανακριτικής έρευνας. Τη νέα δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό θα χειριστεί νέος ανακριτής, ο οποίος θα λάβει απολογίες από τους κατηγορουμένους. Ο φάκελος της υπόθεσης με τις νέες συλλήψεις διαχωρίστηκε από την προηγούμενη δικογραφία προκειμένου να μην ανακύψουν για τους έως τώρα κατηγορουμένους που έχουν προφυλακιστεί ζητήματα παραγραφής ή συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου των 18 μηνών από την προφυλάκισή τους.

Αυτή η πρώτη ανακριτική έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί και η σχετική δικογραφία μπήκε σε «τροχιά» έκδοσης βουλεύματος, με το οποίο θα κριθεί ποιοι και για ποιες κατηγορίες θα οδηγηθούν σε δίκη. Ετσι, χρεώθηκε σε νέο ανακριτή η δικογραφία με τις τελευταίες συλλήψεις, οι οποίες έγιναν μετά τη νέα κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις αστυνομικές Αρχές «δείχνοντας» νέα πρόσωπα που την κακοποιούσαν σεξουαλικά. Αμέσως μετά την απολογία τους θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν και αυτοί. Δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αριθμός των κατηγορουμένων γι’ αυτή τη ζοφερή υπόθεση να αυξηθεί και άλλο, στο πλαίσιο της νέας ανακριτικής έρευνας που αρχίζει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν αναγνωριστεί από τη 12χρονη στον Κολωνό ακόμα οκτώ άντρες, εις βάρος των οποίων θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης ή θα κληθούν απευθείας από την Εισαγγελία. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά και τις νέες επτά συλλήψεις ο συνολικός αριθμός των ατόμων που κακοποίησαν σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι έχει ανέλθει στους 30, ενώ εξακολουθεί να κρατείται η μητέρα της μικρής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα