Με μαχαιριά στο μπράτσο δολοφονήθηκε ο Μιχάλης!

Ο 29χρονος δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ, αλλά με ιδιωτικό ασθενοφόρο

Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη. Ο οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαιριά στην αρτηρία του μπράτσου του και είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Δίχως πρώτες βοήθειες στο σημείο, αναγκάστηκε να τρέξει για να κρυφτεί πίσω από ένα περίπτερο. Ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος, όπως όλα δείχνουν, καθώς στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε νεκρός.

Ο 29χρονος, μάλιστα, διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες και χθεσινά δημοσιεύματα, όχι με το ΕΚΑΒ. Με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα δύο ήταν Κροάτες και τα άλλα δύο Ελληνες.

Σύμφωνα με μαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας, «ήταν ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο. Το φώναξε ένα παιδί, είπε πως έχουμε μια συμπλοκή και ήρθε άμεσα να βοηθήσει. Εβαλε τον Μιχάλη μέσα χωρίς να το σκεφτεί και σε 10 λεπτά πήγε στον Ερυθρό Σταυρό. Είχε, όμως, χάσει ήδη πολύ αίμα».

Η ενημέρωση του νοσοκομείου ανέφερε: «Ημεδαπός υπήκοος διεκομίσθη με ασθενοφόρο σε ανακοπή, ΝΕΚΡΟΣ, στις (23.45 hrs), με βαθύ θλαστικό ΑΡ βραχιονίου (από τέμνον και νύσσον όργανο), από τη Νέα Φιλαδέλφεια – διασωληνώθηκε, έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01.20 hrs. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή».

Χθες, η μητέρα του Μιχάλη μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με συμπτώματα εμφράγματος, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της. Η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας. Ωστόσο, οι εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Συνολικά, στα επεισόδια τραυματίστηκαν 10 άνθρωποι, πέντε Ελληνες και πέντε Κροάτες, ενώ οι οκτώ παραμένουν ως τραυματίες στο νοσοκομείο. Οι περισσότεροι έχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα κ.ά. Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται και ένα 13χρονο κορίτσι, που έτρωγε με την οικογένειά του σε μαγαζί της περιοχής την ώρα που ξέσπασαν τα αιματηρά επεισόδια.


Μαρτυρία-σοκ: «Εκοψαν το αυτί του φίλου μου»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όσων έζησαν τη βραδιά τρόμου στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε χθες στην ΕΡΤ ότι τα ΜΑΤ έφτασαν 20-25 λεπτά μετά τα επεισόδια. «Ηρθαν καμιά εικοσαριά ένστολοι που μας πλάκωσαν στα δακρυγόνα. Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» τόνισε.

Οπως περιέγραψε, «καθόμασταν αμέριμνοι εδώ στην καφετέρια, πίναμε το ποτό μας, σουλάτσαρε ο κόσμος με τα παιδιά του στον πεζόδρομο. Ξαφνικά βλέπουμε δύο παιδιά της ΑΕΚ. Μας είπαν: “Φύγετε, κάνουν επιδρομή Κροάτες”. Δεν το πιστέψαμε. Μας φάνηκε πολύ περίεργο και ξαφνικά, δεν περνάνε 3-4 λεπτά και βλέπουμε 250 άτομα να τρέχουν με ρόπαλα στα χέρια, με κλομπ, με μολότοφ, να αρχίζουν να τα σπάνε όλα, να βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, να βάζουν φωτιές. Τρομοκρατηθήκαμε. Σπάσανε αυτοκίνητα, μαχαιρώνανε».

Οπως αποκάλυψε, «κρυφτήκαμε μέσα στην καφετέρια και μπήκε ένα παιδί, το οποίο ήταν μαχαιρωμένο στην κοιλιά. Αλλο ένα παιδί το είχαν μαχαιρώσει στο χέρι. Ενας κύριος με την κόρη του 13 ετών την τραυμάτισαν. Ενας κολλητός μου φίλος, που τον έφερα από το Περιστέρι, έφαγε μια ροπαλιά, του κόψανε το αυτί και μετά βέβαια από 20-25 λεπτά ήρθαν τα ΜΑΤ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα