Τραγικός επίλογος για το ζευγάρι Αυστριακών

Προς ταυτοποίηση οι δύο σοροί που ξεβράστηκαν στις ακτές του Πηλίου με διαφορά πέντε ημερών

Με τον πιο τραγικό τρόπο φαίνεται πως θα γραφτεί ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης των νιόπαντρων Φίλιπ και Μικαέλα, από την Αυστρία, που αγνοούνται από τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν ξέσπασε η φονική κακοκαιρία «Daniel», καθώς πιθανότατα στους ίδιους ανήκουν οι δύο σοροί -αγνώστων στοιχείων ως αργά χθες- που ξεβράστηκαν στις ακτές του Πηλίου με διαφορά πέντε ημερών!

Νεκροψία-νεκροτομή

Το πτώμα που πιθανολογείται πως ανήκει στην άτυχη 32χρονη είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος, στο Προμύρι του νότιου Πηλίου, στις 8 Σεπτεμβρίου, και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να διενεργηθούν νεκροψία-νεκροτομή και ταυτοποίηση στοιχείων, μέσω δείγματος DNA, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να βγουν σε 20 ημέρες. Προχθές εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Μουρτιά, επίσης στο νότιο Πήλιο, και περισυνελέγη από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Στην προσπάθεια ταυτοποίησης της σορού αναμένεται να βοηθήσει ένα τατουάζ που είχε «χτυπήσει» ο 35χρονος Φίλιπ στη γάμπα του αριστερού ποδιού του, τον Μάιο του 2019, το οποίο δείχνει την αδυναμία του Αυστριακού στις γάτες. Φωτογραφίες του συγκεκριμένου τατουάζ, που διακρίνεται σε πολλά από τα βίντεο που είχε στη σελίδα του, στα οποία κάνει σκέιτμπορντ, αναμένεται να επιδειχθούν σε οικεία του πρόσωπα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αναγνώρισης της σορού.

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου, δηλαδή 12 ημέρες προτού χαθούν τα ίχνη τους, έχοντας στο πλευρό τους περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν μέχρι το Πήλιο για τον γάμο, ο οποίος έγινε στο δημαρχείο. Οταν ξέσπασε η κακοκαιρία, επέλεξαν να παραμείνουν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Ποτιστικά, πιστεύοντας πως εκεί δεν θα κινδύνευαν.

Ο 35χρονος και η 32χρονη, άνθρωποι με πάθος για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια, μοιράζονταν την ίδια αγάπη για το σκέιτμπορντ. Εκείνη ασχολείτο επαγγελματικά με το άθλημα, συμμετέχοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και εκπροσωπώντας τη χώρα της. Εκείνος, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, είχε αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του, ενώ της Μικαέλα κρατούσε πολλά χρόνια, καθώς ξεκίνησε να επισκέπτεται το Πήλιο με τους γονείς της σε ηλικία μόλις δύο ετών.

Εκείνοι νοίκιαζαν επί χρόνια δωμάτια σε παραλία και, όταν αυτά έκλεισαν, άρχισαν να επισκέπτονται το συγκεκριμένο συγκρότημα στα Ποτιστικά, όπου το αγνοούμενο ζευγάρι σχεδίαζε να περάσει τον μήνα του μέλιτος. Οι δυο τους είχαν βρεθεί ξανά στην περιοχή το καλοκαίρι του 2020, με τον 35χρονο να γράφει τότε στο twitter: «Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα