Βίαιη απώθηση, η έσχατη λύση

Το ελληνικό κράτος δεν υπάρχει για να καταλύεται από τους… περαστικούς ή από τις άοπλες στρατιές του Ερντογάν, αλλά για το έθνος και τον λαό. Το κράτος λειτουργεί ως υλική έκφραση των δυνάμεων, των επιθυμιών και του πολιτισμού που ανέπτυξαν, αναπτύσσουν και θα αναπτύξουν στο μέλλον οι Ελληνες.

Για να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το κράτος, που ιδρύθηκε έπειτα από πολυαίμακτους αγώνες και θυσίες αιώνων, θα ασκηθεί και βία.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνιέται ή να αυταπατάται. Ο λαός μας είναι καλόψυχος, ανεκτικός, ελεήμων και φιλάνθρωπος, αλλά όταν απειλείται από εξωτερική δύναμη ενώνεται και μετατρέπεται σε αντίπαλο που ουδείς μπορεί να αντιμετωπίσει δίχως βαρύτατες απώλειες.

Οι κουτοπονηριές του Ερντογάν δεν θα περάσουν. Οι Ελληνες δεν είναι δυνατόν να παραδώσουν τα όσια και τα ιερά τους σε στίφη αλλοδαπών που επιδιώκουν να περάσουν με το έτσι θέλω τα σύνορα. Η ελληνική κοινωνία την ώρα που βλέπει να πυργώνεται ενώπιόν της κίνδυνος αφανισμού έθνους και κράτους δεν έχει καμία διάθεση να ακούει προφάσεις εν αμαρτίαις, δικαιολογίες και άλλα κούφια λόγια περί ανθρωπισμού, διεθνούς δικαίου, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και ΜΚΟ.

Αν ομάδες ανθρώπων αποπειραθούν να περάσουν τα σύνορα παρανόμως, τότε να απωθηθούν βιαίως. Δεν έχει γίνει τόση μεγάλη προσπάθεια από τους Ελληνες για να κρατηθεί όρθιο αυτό το κράτος, ώστε να έρθουν έτσι εύκολα και ανεμπόδιστα να το καταλύσουν πληθυσμοί που στέλνει η Τουρκία.

Η πατρίδα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ούτε έχουμε κατέβει τόσα πολλά σκαλιά στου κακού τη σκάλα ώστε να γυρεύουμε την άδεια των ξένων για να υπάρχουμε.

Ολοι αυτοί οι ισλαμιστές που παίρνουν εντολές από την Τουρκία και έρχονται προς την Ελλάδα αλαλάζοντας τη λέξη «Γιουνανιστάν» πρέπει να μάθουν ότι οι ευνομούμενες χώρες έχουν νόμους, μέσα και βούληση για να υπερασπιστούν τα εδάφη τους και οι παράνομες πράξεις έχουν συνέπειες.

Η βίαιη απώθηση των εισβολών ενόπλων και αόπλων είναι η ύστατη λύση. Αποτελεί επιλογή απευκταία μεν, αλλά υπαρκτή και πιθανή. Εκαστος ας αναλάβει τις ευθύνες του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα