Κόμμα Ερντογάν στην… Ελλάδα!

Η Τουρκία έχει ισχυρή εκπροσώπηση στην Ελλάδα. Φυσικά, ο λόγος δεν γίνεται για τους διαπιστευμένους διπλωμάτες της γειτονικής χώρας, αλλά για τους άτυπους διαφημιστές των «δικαίων» της.

Δυστυχώς, τούτη η διαπίστωση, που μπορεί να φαντάζει υπερβολική, μάλλον δεν αρκεί για να περιγράψει και να χαρακτηρίσει αυτά που γίνονται καθημερινά στη χώρα μας από διάφορους ελληνόφωνους.

Ενώ το σύνολο των πολιτών της πατρίδας μας, αλλά και οι πολιτικοί και οι λαοί των ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζει ο Ερντογάν με τους λαθρομετανάστες και την ασύμμετρη απειλή που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, δεν έχουμε σταματήσει να ακούμε δηλώσεις (και μάλιστα, από φερόμενα ως «υπεύθυνα» χείλη) που αναπαράγουν τα προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα της Τουρκίας!

Ενώ δεχόμαστε επίθεση, κατηγορούν την Ελλάδα για «ρατσισμό». Ενώ απειλείται η ύπαρξη του κράτους από τους αναρίθμητους άοπλους στρατιώτες που στέλνει εναντίον μας η Aγκυρα, στην Ελλάδα υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που αξιώνουν άνοιγμα των συνόρων και αθρόα εισροή όσων θελήσουν να εισέλθουν στην επικράτεια. Επιπλέον, έχουμε δει στην Αθήνα να γίνεται ακόμα και διαδήλωση, που είχε ως βασικό σύνθημα τον στρατηγικό στόχο της Aγκυρας, το άνοιγμα των συνόρων.

Οι Ελληνες του Εβρου, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια, με ψυχή, πατριωτισμό και αυταπάρνηση να προστατέψουν την κοινή εστία και μαζί τα σπίτια τους, συκοφαντούνται ως κάτοχοι αυθαίρετων πολυτελών οικιών που σήκωσαν τις καραμπίνες για να φυλάξουν τις… βίλες τους!

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας λασπώνονται με κατηγορίες ακόμα και φόνου από «ενημερωτές» της συμφοράς, οι οποίοι διαδίδουν με αστραπιαία ταχύτητα όλα τα fake news που παρασκευάζονται στα υπόγεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Τα πρόσφατα γεγονότα στον Εβρο επιβεβαίωσαν τη φρικτή υποψία: Η Τουρκία όχι μόνο εκπροσωπείται στην πατρίδα μας, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η φωνή της ακούγεται με μεγαλύτερη ένταση από εκείνη του δικαίου, της λογικής, της αλήθειας και της Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα