Οι τραμπούκοι και ο διάχυτος φόβος

Οι Έλληνες χρησιμοποιούνται από το κράτος για να χρηματοδοτούν, μέσω της υπερφορολόγησής τους, τον αφανισμό του έθνους μας. Αυτή η υποψία, που υπάρχει ήδη από τους πρώτους μήνες της μνημονιακής περιπέτειας, τώρα, με την έκταση που έχει πάρει ο εποικισμός της χώρας από αλλογενείς πληθυσμούς, γίνεται βεβαιότητα.

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες (όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα) αναφέρουν ότι οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας εξετάζεται σοβαρά να είναι τελικά αλλοδαποί. Τελικώς μάλλον δεν πρόκειται για κάποιους «αρνητές μάσκας», «συνωμοσιολόγους» ή «οπαδούς του… τραμπισμού». Αλλά για αλήτες με φονικά ένστικτα που καλύπτονται πίσω από την προστασία που απολαμβάνουν οι δήθεν… ευάλωτοι! Αυτοί για τους οποίους πληρώνουν το ελληνικό κράτος και η Ευρώπη.

Το ζήτημα, πέρα από την αμιγώς ποινική διάστασή του, είναι και πολιτικό, αλλά και μείζον θέμα εθνικής ασφαλείας. Η πολιτική τάξη της χώρας στέλνει σε όλους, Ελληνες παραβατικούς αλλά και ξένους πληθυσμούς με τα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά τραμπούκων, το εξής μήνυμα: ότι η χώρα είναι στη διάθεσή τους, οι νόμοι δεν ισχύουν ούτε για γηγενείς ούτε για φιλοξενούμενους. Ακόμα και η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα επιβραβεύεται με δωρεάν στέγαση, σίτιση, άσυλο και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε αποτέλεσμα αβλεψίας ότι στα πρώτα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της επέλασης του κορονοϊού αναφερόταν ρητά ότι στους αλλοδαπούς δεν θα επιβαλλόταν πρόστιμο για τις όποιες παραβάσεις τους, αλλά απλώς θα γίνονταν συστάσεις. Οι κρατικοί αξιωματούχοι έθεταν, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους, τους εποίκους υπεράνω του νόμου!

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σύντομα και ελπίζουμε οι αλιτήριοι δράστες να τιμωρηθούν. Τότε θα αποδειχτεί αν πρόκειται όντως για αλλοδαπούς ή για δικά μας… μπουμπούκια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο φόβος και ο τρόμος κυριαρχούν στους δρόμους (κυρίως) της πρωτεύουσας. Και σε αυτό το πρόβλημα έχει συντελέσει αναμφίβολα η ανεξέλεγκτη παρουσία και δράση πάσης φύσεως λαθραίων. Φυσικά η ευθύνη δεν ανήκει μόνο σε αυτή την κυβέρνηση. Κυρίως βαραίνει τους προηγούμενους. Όμως το πράγμα έφτασε πλέον στο απροχώρητο. Πότε επιτέλους θα αποφασίσουν να δράσουν αποτελεσματικά οι αρμόδιοι;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα