Ο Σημίτης κοιμάται ήσυχος τα βράδια;

Χθες συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τη μαύρη βραδιά των γεγονότων στα Ίμια. Η κυβέρνηση Σημίτη μίκρυνε την Ελλάδα, ατίμασε την Ιστορία του έθνους μας, κατέστησε τον λαό μας αντικείμενο χλεύης των ξένων και άνοιξε την όρεξη στους Τούρκους να μιλούν για «γκρίζες ζώνες» στον Αιγαίο και για «αμφισβητούμενες» νησίδες και βραχονησίδες.

Ο Κώστας Σημίτης προσωπικά, αλλά και το σύνολο των μελών του υπουργικού συμβουλίου του και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φέρουν ευθύνη και για όλα τα παραπάνω αλλά και για τον θάνατο των τριών παλικαριών, που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος. Φυσικά, επαρκείς εξηγήσεις για τον θάνατο του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού δεν έχουν δοθεί ακόμα και, καθώς φαίνεται, δεν πρόκειται να δοθούν, διότι οι θεσμοί στην πατρίδα μας είναι άδεια κελύφη, χωρίς περιεχόμενο και ουσία.

Η σύγχρονη παθογένεια του ελληνικού κράτους πηγάζει από την ντροπή των Ιμίων και την απερίγραπτη ξεφτίλα της κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη. Για τίποτε απ’ όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά δεν αποδόθηκαν ευθύνες. Δικαιοσύνη για την προδοσία δεν απονεμήθηκε και αυτό αποθράσυνε και τα λαμόγια και τους μειοδότες και τους χρυσοκάνθαρους, που ξεπουλάνε τους υλικούς και άυλους πόρους της Ελλάδας μας.

Άραγε, ο Σημίτης πώς κοιμάται τα βράδια; Η συνείδησή του είναι ήσυχη με το προδοτικό «no flags, no ships, no troops» (όχι σημαίες, όχι πλοία, όχι στρατεύματα) που αποδέχθηκε για το καθεστώς των Ιμίων και την «απεμπλοκή» της Ελλάδας από την κρίση – προς όφελος της Τουρκίας;

Ο Κώστας Σημίτης είναι υπερήφανος για το βδελυρό θέαμα που πρόσφερε όταν, μιλώντας στη Βουλή, ευχαρίστησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη… βοήθειά της; Είναι ικανοποιημένος ο Κώστας Σημίτης που ντύθηκαν στα μαύρα τρεις οικογένειες και πανηγύριζαν οι Τούρκοι με την κατάντια της πατρίδας μας; Πώς φαίνεται στον Κώστα Σημίτη που επί των ημερών του απωλέσαμε έδαφος και τώρα ούτε Ελληνες ψαράδες δεν μπορούν να πλησιάσουν στα Ίμια;

Η ντροπή των Ιμίων είναι το μεγαλύτερο «δημόσιο έργο» που φέρει την υπογραφή του Κώστα Σημίτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα