ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 20/08/2021

➤ Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι είπε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει την ευθύνη να δεχθεί Αφγανούς πρόσφυγες» και συμπλήρωσε ότι «οι πρόσφυγες που φτάνουν από το Αφγανιστάν, το οποίο βρίσκεται τώρα στα χέρια των Ταλιμπάν, θα πρέπει να κατανεμηθούν εξίσου μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε.».

➤ Στο ίδιο μοτίβο είχε κινηθεί πριν από τον Σασόλι ο Μαργαρίτης Σχοινάς που είναι αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του… Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής. Ο κ. Σχοινάς είπε ότι «τα σύνορά μας παραμένουν ανοιχτά για όποιον απομακρύνεται από τη βία και τους διωγμούς».

➤ Καθώς φαίνεται, και ο Σχοινάς και ο Σασόλι αγχώνονται μην τυχόν και μείνει ίχνος ευρωπαϊκότητας στην Ευρώπη. Γι’ αυτό σπεύδουν να υποσχεθούν ορθάνοιχτα σύνορα για τους… διωκόμενους Αφγανούς. Και πώς θα γνωρίζουμε, τζάνουμ, ποιος είναι διωκόμενος και ποιος όχι; Θα προσκομίζουν βεβαίωση από ΚΕΠ της Καμπούλ;

➤ Είναι απορίας άξιον πού τη βρήκε την ευθύνη η Ε.Ε. να δεχθεί Αφγανούς και από πού προκύπτει ότι η Ελλάδα, που ήδη πλησιάζει γοργά στο σημείο να γίνει Γιουνανιστάν, έχει υποχρέωση να μαζέψει κι άλλους Αφγανούς.

➤ Βασική υποχρέωση της υποδοχής Αφγανών έχουν οι Αμερικανοί. Αυτοί έστειλαν στρατεύματα εκεί, αυτοί είχαν την πρωτοβουλία να ελέγξουν στρατιωτικά τη χώρα, αυτοί «γαργάλησαν» τον ισλαμικό φονταμενταλισμό για να πολεμήσουν (μέσω των μουτζαχεντίν) τους Σοβιετικούς, αυτοί έφυγαν τρέχοντας στο φινάλε. Η Ελλάδα τι δουλειά έχει με όλα τούτα;

➤ Στη φωτογραφία βλέπουμε μερικές δεκάδες… μωρομάνες που επιβιβάζονται στα δυτικά αεροπλάνα για να «μπολιάσουν» τις γειτονιές μας με όλα τα ισλαμιστικά εμβόλια που περιλαμβάνει ο ισλαμικός νόμος. Δουλέψτε σκληρά για να τους πληρώσετε τα επιδόματα αμέσως μόλις αριβάρουν.

➤ Και μια απορία: Αφού οι γυναίκες που ζούσαν στις ισλαμικές χώρες ένιωθαν ότι καταπιέζονταν από τον τρόπο ζωής τους, γιατί όταν έρχονται εδώ τον ακολουθούν πιστά και ντύνονται με νικάμπ και μπούρκες;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα