ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 31/01/2022

Το ΚΚΕ ξεφτιλίζεται αναδρομικά. Έχουν κυκλοφορήσει στην ιστορική «πιάτσα» απόρρητα έγγραφα της ΕΣΣΔ που αποδιαβαθμίστηκαν και οι αποκαλύψεις καίνε τη (δανεική από τους Σοβιετικούς) «γούνα» των κουκουέδων.

Οι κομμουνιστές του «αντάρτικου» όχι μόνο απομυθοποιούνται, αλλά διασύρονται κανονικότατα από τα έγγραφα των αφεντικών τους, των Σοβιετικών, που φέρνει στο φως με αναρτήσεις του στο twitter ο Ρώσος καθηγητής Σεργκέι Ρατζένκο.

Η βασικότερη αποκάλυψη όλων προέρχεται από γραφόμενα του ίδιου του Μάρκου Βαφειάδη (ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του αποκαλούμενου «Δημοκρατικού Στρατού»).

φωτό 1

➤ Σε επιστολή του προς τους Σοβιετικούς χειριστές του (βλ. φωτό 1) ο Βαφειάδης αποκαλύπτει ότι το 90% των στρατολογήσεων ανταρτών για να βγουν στο βουνό είχε «αναγκαστικό χαρακτήρα» και μόνο το 10% ήταν εθελοντές.

Με λίγα λόγια, οι συμμορίτες του ΚΚΕ ήταν κατά κύριο λόγο απαγωγείς. Εβαζαν το μαχαίρι στον λαιμό των ανθρώπων που έβρισκαν στον δρόμο τους και τους υποχρέωναν να πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας.

Σε άλλη ανάρτηση του Ρατζένκο (φωτό 2) διαβάζουμε το εξής: «Ενας εκ των Ελλήνων κομμουνιστών ηγετών (Μάρκος Βαφειάδης) κατηγορεί τον άλλον (Ζαχαριάδη) πως είχε στενές σχέσεις με τη γυναίκα του και το αποκαλύπτει σε συνάντηση με τους Σοβιετικούς ηγέτες, σε μια εμφανή προσπάθεια να προκαλέσει την παρέμβασή τους».

φωτό 2

Τέτοια η ξεφτίλα των «ιστορικών» ηγετών του ΚΚΕ. Ηθελαν να μπαίνουν οι Σοβιετικοί τροχονόμοι στα κρεβάτια τους.

Πάντως, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι όπως εμφανίστηκε -μέσω ξένων δυνάμεων- το ΚΚΕ στην πολιτική σκηνή της χώρας έτσι και θα εξαφανιστεί. Μέσω ξένων δυνάμεων, που τους ρεζιλεύουν στο twitter.

Και για το ΚΚΕ η αποκάλυψη της αλήθειας δεν συνιστά τίποτε άλλο εκτός από ρεζίλεμα.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα