ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 21/07/2022

«Μη μου λες εμένα σουτ. Οταν καίγεται η περιουσία μου, δεν θα μου λες εμένα σουτ». Αυτή είναι μια σοφή φράση πολίτη, που αρνήθηκε να υπακούσει στις υποδείξεις συνεργείου του Σκάι, που ήθελε να τραβά ανενόχλητο πλάνα από την καταστροφή, δίχως να ακούγονται «παράσιτα», δηλαδή η φωνή των αγωνιούντων πολιτών.

Ο ρεπόρτερ είπε στον πυρόπληκτο πολίτη, προφανώς για να τον «ψαρώσει», ότι «είμαστε ζωντανά στον αέρα» και ο αγανακτισμένος Ελληνας του απάντησε το ορθότατο «στ’ αρχ#@ια μου».

Είναι απορίας άξιον για τους τηλεοπτικούς σταθμούς επί πόσον καιρό αντιμετωπίζουν πόση μεγάλη ανοχή από τους πολίτες ώστε οι ρεπόρτερ τους να νιώθουν άνετα να… απαιτούν από τους πολίτες να σιωπούν την ώρα που κάνουν τηλεοπτική μετάδοση.

Με τι καρδιά πάνε στους κατεστραμμένους και γυρεύουν από αυτούς να μη μιλούν για να μη «χαλάσουν» τη ζωντανή μετάδοση;

Όταν καίγεται το βιος των Ελλήνων το «σουτ» πρέπει να ακούγεται προς την πλευρά των καναλιών, τα οποία συντηρούν με τη στάση τους και τη «στράτευσή» τους τη φωτιά της παρακμής.

Όταν καίγεται η πατρίδα, οι μιντιακοί, πολιτικοί και λοιποί ιδεολογικοί εμπρηστές πρέπει να βγάζουν τον σκασμό και να στήνουν ορθάνοιχτα τ’ αυτιά τους για να ακούν προσεκτικά την κοινωνία.

Εδώ και δεκαετίες τη ρημάζουν την Ελλάδα, το κοινό μας σπίτι. Την αδειάζουν από Ελληνες, τη γεμίζουν ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τη χρεοκοπούν, την καθιστούν επαίτη των ξένων, παραχωρούν γην και ύδωρ σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς και υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον των πολιτών.

Δεν πρέπει να ανεχτούμε να ακούσουμε ποτέ ξανά «σουτ» από τα μιντιακά εργαλεία της εξουσίας. Στον τόπο μας όχι μόνο θα μιλάμε, αλλά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχουμε εμείς.

Εμείς είμαστε οι νόμιμοι διαχειριστές της ελληνικής κληρονομιάς. «Σουτ» να κάνουν οι άλλοι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα