Μεθυσμένος 40χρονος τα έβαλε με όλους!

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστή αυτήν τη φορά έναν 44χρονο από τον Βόλο, που έγινε… ντίρλα από το αλκοόλ και όχι μόνο έβρισε και απείλησε τη σύζυγό του, αλλά χτύπησε τον γιο της και δύο από τους τρεις αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν!

Ο «νταής» μένει στο ίδιο σπίτι με τη 46χρονη σύζυγό του και τον 24χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο. Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο άντρας τούς απείλησε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα σας εξαφανίσω όλους». Στη συνέχεια χτύπησε τον 24χρονο στο πρόσωπο και του είπε ότι «θα τον σκοτώσει, θα τον θάψει και θα τον βρουν νεκρό». Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και, όταν τρεις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι για να τον συλλάβουν, τους έβρισε χυδαία, τους αποκάλεσε -μεταξύ άλλων- σκουλήκια και τους είπε ότι έχει… γραμμένους τους ίδιους και τους νόμους. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αγκωνιές και κλωτσιές και τους είπε: «Αν τολμήσετε να με συλλάβετε, θα σας γ@@@». Σε βάρος του 44χρονου κατέθεσαν μηνύσεις η σύζυγός του, ο γιος της και οι τρεις αστυνομικοί. Ο κατηγορούμενος κάθισε στο εδώλιο και, όπως αποδείχτηκε στην ακροαματική διαδικασία, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ και τη στιγμή που ξέσπασε το επεισόδιο ήταν μεθυσμένος. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, οπότε το δικαστήριο θα αποφασίσει αν το ζευγάρι θα πάει για ποινική διαμεσολάβηση, με όρους την απομάκρυνση από την οικογενειακή εστία.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα