Θρίλερ με τον θάνατο Ελληνα στην Κύπρο!

Ο Θανάσης Κοτσλής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στη Λευκωσία

Σε δισεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται για τις κυπριακές αστυνομικές Αρχές ο μυστηριώδης θάνατος του 40χρονου Ελληνα Θανάση Κοτσλή, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον ακάλυπτο!

Αν και συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικος του άτυχου άντρα, νεότερες πληροφορίες που είδαν το φως ανέφεραν πως το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον 40χρονο να επιχείρησε να μπει στο διαμέρισμά του από το μπαλκόνι και, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

O ιατροδικαστής

Στο συγκεκριμένο συμπέρασμα φαίνεται πως καταλήγει και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους που έσπευσε επί τόπου για αυτοψία και ο οποίος φέρεται ότι διαπίστωσε πως το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Κοτσλή δεν δείχνει ότι κάποιος τον έσπρωξε. Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα της νεκροτομής, τα οποία θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Σύμφωνα, πάντως, με τον κ. Χαραλάμπους, ο άτυχος άντρας «εξέπνευσε λόγω πολυτραυματισμού από ύψος».

Ο Ιρανός συγκάτοικος του 40χρονου Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη μετά τη μαρτυρία της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως πριν από την πτώση άκουσε φωνές και υπέθεσε πως υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του 38χρονου υπόπτου και του 40χρονου, από την πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια και δηλώνει άγνοια για το πώς έπεσε ο συγκάτοικός του από τον τρίτο όροφο.

Το δικαστήριο όπου οδηγήθηκε ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση οκτώ ημερών, ώστε να περατωθούν οι ανακρίσεις. Αν η εικόνα ξεκαθαρίσει νωρίτερα και δεν επιβεβαιωθούν οι υποψίες για εμπλοκή του, θα αφεθεί ελεύθερος.

Δεν είχε κλειδιά

Ο Θανάσης Κοτσλής πήγε στο διαμέρισμά του προχθές το απόγευμα προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει η σύντροφός του, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία. Ωστόσο, δεν μπορούσε να μπει γιατί δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα φωνάζοντας στον Ιρανό να του ανοίξει. Αρχικά επικρατούσε η πεποίθηση ότι ο 38χρονος άνοιξε τελικά την πόρτα και στη συνέχεια έσπρωξε τον Κοτσλή από το μπαλκόνι. Ωστόσο, πλέον θεωρείται αρκετά πιθανό ο 40χρονος να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό όταν στην προσπάθειά του να μπει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι υποχώρησε κάποιο μάρμαρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα