Οταν η ΕΡΤ αγάπησε τους Καταριανούς

Δεν έχουν τον Θεό τους στην ΕΡΤ.

Εχουν διαλέξει έναν δρόμο που πολύ απέχει από την πραγματικότητα που επικρατεί στην Ελλάδα και τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτή η πραγματικότητα, με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να πλημμυρίζουν κάθε γωνιά της χώρας. Χθες το μεσημέρι, την ώρα που οικογένειες βρίσκονται στο τραπέζι, σε ώρα υψηλής τηλεθέασης, το ειδησεογραφικό κανάλι της ΕΡΤ, το ΕΡΤnews, μετέδιδε προπαγάνδα υπέρ των ισλαμιστών του Κατάρ. Προπαγάνδα υπέρ ενός κράτους το οποίο δεν έχει και τις καλύτερες διαθέσεις για την Ελλάδα.

Για αρκετή ώρα η οθόνη είχε κατακλυστεί από εικόνες και μαρτυρίες για το πόσο ανθρωπιστές είναι οι ισλαμιστές του Κατάρ και πόσο πολύ βοηθούν τους πολίτες. Το θέμα αποκάλυψε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα newsbreak.gr, συντάκτης της οποίας παρακολούθησε από την αρχή μέχρι το τέλος την προπαγάνδα των Καταριανών στην ελληνική δημόσια τηλεόραση: «Μιλάμε για ένα προκλητικό αφιέρωμα σε μία χώρα η οποία ανοιχτά χρηματοδοτεί και υποστηρίζει όχι μόνο την Τουρκία αλλά και τρομοκρατικές οργανώσεις ισλαμιστών, οι οποίες έχουν διαπράξει θηριώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Μία χώρα που εμπλέκεται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μία χώρα που δολοφόνησε χιλιάδες εργάτες για να διεξαχθεί το περιβόητο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της ντροπής, μία χώρα εχθρός της Ελλάδας. Κι όμως, η ΕΡΤ προβάλλει έναν πραγματικό διθύραμβο, που παρουσιάζει το Κατάρ ως τον “τεράστιο φιλάνθρωπο” που βοηθάει τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους…»

Ποιος ο λόγος να παρουσιάσει η ΕΡΤ αφιέρωμα-προπαγάνδα στο Κατάρ; Υπάρχουν συγκεκριμένες διακρατικές συμφωνίες που επιβάλλουν μια τέτοια προβολή; Αν δεν υπάρχουν συμφωνίες που πρέπει να τηρηθούν, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι μονίμως πανηγυρίζοντες Ζούλας και οι συν αυτώ γιατί παρουσιάζουν σε ώρα αιχμής ένα κράτος που χρηματοδοτεί την Τουρκία αλλά και ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις ως κράτος υπόδειγμα ανθρωπισμού. Το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ έχει κάτι να απαντήσει;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα