Βόλος: Αδιανόητο bullying σε σχολείο

Μαθητής δημοτικού έγδυσε επτάχρονο αγοράκι και έπαιξε τρίλιζα στα οπίσθιά του! Έξαλλη η οικογένεια, που ζητά εξηγήσεις

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά bullying το τελευταίο διάστημα, με ανήλικους μαθητές να βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια συνομηλίκων τους. Αυτή τη φορά θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς έπεσε ένα αγοράκι μόλις επτά ετών, σε δημοτικό σχολείο στον Βόλο, με την μητέρα του να ζητά απαντήσεις για όσα ανατριχιαστικά βίωσε κάτω από το «μύτη» των εκπαιδευτικών!

Η γυναίκα αντιλήφθηκε μόλις το πρωί της Δευτέρας πως κάτι δεν πάει καλά με τον γιο της. Οπως εξήγησε, στην προσπάθειά της να του αλλάξει ρούχα, τον είδε γυμνό και διαπίστωσε πως στα οπίσθιά του ήταν γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο», σύμβολα που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι της τρίλιζας. Τότε τον ρώτησε ποιος του τα έκανε αυτά και το αγοράκι «λύγισε» και τελικά της εκμυστηρεύτηκε όσα εφιαλτικά του συνέβαιναν σε καθημερινή βάση το τελευταίο διάστημα.

«Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες 15 ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο καθόλου» περιέγραψε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης η μητέρα του παιδιού, εξηγώντας πως πίσω από το bullying ήταν ένας μαθητής από μεγαλύτερη τάξη. «Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα πάνω του» κατέληξε η ίδια σε δηλώσεις της. Μάλιστα, χθες το πρωί η γυναίκα πήγε στο σχολείο του παιδιού της με σκοπό να μιλήσει με τη διευθύντρια και να ζητήσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει την ώρα του διαλείμματος. Έκτοτε άρχισε έρευνα για την υπόθεση, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο που βιώνει καθημερινά το 7χρονο αγοράκι.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει αναταραχή στην τοπική κοινωνία, με τους γονείς των μαθητών του εν λόγω δημοτικού σχολείου να περιμένουν απαντήσεις σχετικά με την ομάδα παιδιών που εκφοβίζει τους πιο «αδύναμους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα