Η ντροπή της Δύσης

Ο δυτικός κόσμος και οι υπερευαίσθητες κυβερνήσεις σε θέματα διαφορετικότητας και αυτοπροσδιορισμού, που τα τελευταία χρόνια επιβάλλουν παγκοσμίως τις απόψεις τους, γιατί σιωπούν άραγε για όσα συμβαίνουν από χθες στο Αφγανιστάν; Οι υποστηρικτές της αλλαγής φύλου από την παιδική ηλικία, οι διοργανωτές των gay pride σε κάθε πόλη και χωριό, οι ρήτορες της παγκόσμιας μόδας των ΛΟΑΤΚΙ που εισβάλλουν πλέον και στα σχολεία μας και όλοι οι υπόλοιποι παγκόσμιοι διαφημιστές του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού ακόμα και πέραν του φυσιολογικού κατάπιαν την γλώσσα τους για το πολιτικό και πολιτισμικό έγκλημα με τις πλάτες της Δύσης.

«Οι Ταλιμπάν εισέβαλαν στην Καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι γυναίκες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν δημόσια τα μαλλιά και τα πρόσωπά τους». Αυτό έγραψε χθες μια βραβευμένη Αφγανή κινηματογραφίστρια για όσα θα ακολουθήσουν. Και με μόνο μία πρόταση ξεγύμνωσε όλη την υποκρισία του σύγχρονου κόσμου.

Το σκληρό ισλαμιστικό καθεστώς των Ταλιιμπάν είχε γίνει στόχος των ισχυρών του κόσμου το 2001. Και δικαίως. Παρουσιάστηκαν ως βάρβαροι σκοταδιστές που πρέπει να εξαφανιστούν. Αυτό επέβαλλαν τα συμφέροντα εκείνης της εποχής. Κι έτσι έγινε. Τώρα, έπειτα από 20 χρόνια, επιστρέφουν στην εξουσία του Αφγανιστάν με τις πλάτες κυρίως των ΗΠΑ, που τους άφησαν ανοιχτό τον δρόμο. Οι ισλαμιστές με τα δολοφονικά ένστικτα έγιναν ξαφνικά συνομιλητές των (δήθεν «ευαίσθητων» σε θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων) Αμερικανών. Τόση υποκρισία! Τέτοια κοροϊδία.

Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν στις γυναίκες να σπουδάζουν και να εργάζονται. Απαγορεύουν τη μουσική, την τηλεόραση και καθετί μη εγκεκριμένο από τους θρησκευτικούς ηγέτες. Τον Μάρτιο του 2001 κατέστρεψαν σπουδαία μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς επειδή ήταν αντίθετα προς τον νόμο του Ισλάμ. Κι όμως! Τους άφησαν να γιγαντωθούν ξανά και να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία στο Αφγανιστάν.

Πώς να ελπίζεις λοιπόν σε έναν καλύτερο κόσμο, όταν οι σύγχρονες υπερδυνάμεις, οι διεθνείς οργανισμοί και η θλιβερή Ευρωπαϊκή Ένωση κάνουν τα στραβά μάτια σε ένα τόσο επικίνδυνο καθεστώς επειδή άλλαξαν τα δεδομένα και αυτό επιτάσσουν τώρα οι γεωστρατηγικοί συσχετισμοί; Πώς να τους πιστέψεις την επόμενη φορά που θα υποστηρίξουν ότι προκαλούν πολεμική σύρραξη για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο;

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για νέα σοβαρά προβλήματα. Η ισλαμική τρομοκρατία αντεπιτίθεται την ώρα που εμείς εμείς ασχολούμαστε με την Γκρέτα, την κούκλα Αμάλ και τους «συντρόφους» του Πατέλη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα