ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 19/09/2022

Όσοι παρακολουθούν ειδήσεις στην τηλεόραση ή τις διαβάζουν στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο… καμάρωσαν τη δεξιοτεχνία του Σύρου «πρόσφυγα» που ψείριζε τσάντες και πορτοφόλια στο αεροδρόμιο των Σπάτων.

Την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον κλέφτη και δεν ήταν η πρώτη φορά που τον τσάκωσε στα πράσα.

Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από τη σύλληψη και όσοι συνέχισαν να ασχολούνται με την υπόθεση έμαθαν ότι ο κλέφτης επιμένει να εγκληματεί (διαπράττοντας πολύ χειρότερα αδικήματα από κλοπές) και τα δικαστήρια επιμένουν να τον αφήνουν ελεύθερο.

Ο Σύρος έχει συλληφθεί περισσότερες από πέντε φορές στο παρελθόν και έχει κατηγορηθεί για: συγκρότηση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες κλοπές, ληστείες, απείθεια και εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας αλλά και μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Τον Ιανουάριο του 2014 συνελήφθη ως κυβερνήτης λέμβου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη χώρα, γι’ αυτό κλείστηκε επί τριετία στη φυλακή, αλλά βγήκε το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σύρος «πρόσφυγας» μπήκε ξανά στη φυλακή το 2020, αλλά αποφυλακίστηκε πέντε μήνες αργότερα.

Οι βουλευτές που νομοθετούν την αποποινικοποίηση (γιατί στην πραγματικότητα περί αυτού πρόκειται) της διάπραξης εγκλημάτων δεν αντέχουν στην ιδέα να μπει ένας κακούργος στη φυλακή – και αν μπει, δεν θέλουν να κάτσει πολύ.

Ο ανθελληνισμός των νόμων που ψηφίζουν εκείνοι που προτιμούν οι εκλογείς είναι παραπάνω από προφανής. Εχουν καταντήσει την Ελλάδα τον ελκυστικότερο προορισμό για τα ρεμάλια όλης της οικουμένης.

Από τη στιγμή που σπανίως πας -για τα καλά- μέσα για κλοπές, ληστείες κι ακόμα και για βιασμούς και σωματεμπορία, για ποιο λόγο να τηρείς τον νόμο, αν είσαι γεννημένος κακοποιός;

Ίσως όλο τούτο να αποτελεί μέρος της εκτέλεσης σχεδίου (αφελληνισμός, αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης του λαού, αντικίνητρα παραμονής των γηγενών στη Ελλάδα κ.ά.) και ίσως να πρόκειται για ενστικτώδη επίδειξη… συναδελφικής αλληλεγγύης.

Η κλοπή πορτοφολιών στο αεροδρόμιο είναι μικρό ανιψούδι της κλοπής των φόρων των Ελλήνων και της υπερχρέωσης της πατρίδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα