Ο ΠΑΟΚ εύκολα καθάρισε σε 30 λεπτά τον Βόλο

Οταν αρχίζει ένα εκτός έδρας παιχνίδι όπως το χθεσινό για τον Βόλο, ο οποίος χάνει 3-0 στο 27′, ποια τύχη να έχει στη συνέχεια;

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με άνεση 4-2 και πάει γι’ άλλα… Ο ΠΑΟΚ ήταν «οδοστρωτήρας», άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Ινγκασον έπειτα από κόρνερ του Ζίφκοβιτς (6′), πέτυχε το 2-0 ύστερα από έξοχη πάσα του Κάργα στον Νάρεϊ, φοβερό κοντρόλ με το στήθος και πλασέ (16′ ), για να γίνει το 3-0 στο 27′, που ήταν και το πιο όμορφο από όλα. Οι δύο «κοντοί» Ντάντας – Κάτσε μονομάχησαν, κέρδισε ο Αργεντινός και εκμεταλλεύτηκε ο Ολιβέιρα, που έφυγε μόνος του, πάσαρε κάθετα στον Τάισον, αυτός τη μία στην άλλη πλευρά, όπου ερχόταν ο Νάρεϊ και… πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο, βρε παιδιά; 3-0!

Στα άσχημα για τον ΠΑΟΚ, οι τραυματισμοί του Ελ Καντουρί και του Αουγκούστο, που έφυγαν από το ματς και έγιναν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές. Ο Τάισον έβγαλε νέα ασίστ, αυτήν τη φορά στον Ντάντας, που πλάσαρε τον Κλέιμαν και έγραψε το 4-0. Ο ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει να τραβήξει «χειρόφρενο» και ο Βόλος κάτι πήγε να κάνει, μειώνοντας το σκορ 4-1, με κεφαλιά του Τσοκάνη (58′, πρώτο γκολ του Βόλου στα πλέι οφ), από σέντρα του Αλχο, ενώ ο Οζέγκοβιτς, που μπήκε αλλαγή και είχε κέφια, έγραψε στο 88′ το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78′ Λύρατζης), Ράφα Σοάρες, Ινγκασον, Κάργας, Αουγκούστο (35′ λ. τρ. Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (78′ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (18′ λ. τρ. Τάισον), Ολιβέιρα (78′ Μπράντον).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Κάτσε (46′ Μεταξάς), Τσοκάνης (63′ Οζέγκοβιτς), Μπαριέντος, Γκάγκι (73′ Σι), Ντέλετιτς, Πιρές (73′ Τσιρίνος).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα