Ισοπαλία σαν ήττα στον Βόλο για τον Ολυμπιακό σε σκηνικό ντροπής στο Πανθεσσαλικό

Γης μαδιάμ!

Σκηνικό ντροπής και γης μαδιάμ το Πανθεσσαλικό. Ένα επεισοδιακό ματς που τα είχε όλα διεξήχθη στον Βόλο, με χαμένο του τελικού 2-2 τον Ολυμπιακό και τους γηπεδούχους να το πανηγυρίζουν σαν νίκη.

  • Από τον Θοδωρή Λιναρδο

Πέναλτι, κόκκινες, οφσάιντ και ακυρώσεις γκολ, ένταση, νεύρα, αρκετές φάσεις, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε… Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τη διακοπή πριν από το φινάλε, ρίψεις αντικειμένων και είσοδο οπαδών των φιλοξενουμένων πέριξ του αγωνιστικού χώρου. Σκηνές θλίψης για άλλη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Αστυνομία έριξε δακρυγόνα στον εξαγριωμένο κόσμο του Ολυμπιακού (πάνω από 7.000), που τα έβαλε με τη διαιτησία.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ειδικά ο τερματοφύλακας του Βόλου δεν μπορούσε ούτε να δει ούτε να αναπνεύσει. Το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από μία ώρα για να λήξει αμέσως σε κλίμα που έμοιαζε περισσότερο… πολεμικό από τα χημικά που εκτοξεύτηκαν και τα σπασμένα καθίσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γκαρσία στο 18′ έφυγε στην αντεπίθεση και στην πλάτη της άμυνας και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα έπειτα από έλεγχο στο VAR για μαρκάρισμα από τον Ρέτσο που αποβλήθηκε. Στο 20′ ο Μωραΐτης έπειτα από ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι σκόραρε για το 1-0. Έπειτα από φάουλ ο Κόστιτς χτύπησε τον Μπιανκόν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Κααμπί να σκοράρει στο 44′ για το 1-1. Ο Μύγας στο 57′ γκρέμισε τον Φορτούνη και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας και τον Βόλο με 10 παίκτες.

Στο 50′ η ανατροπή του Μωραΐτη από τον Ιμπόρα δόθηκε πέναλτι μέσω VAR, με τον Γκαρσία να σκοράρει για το 2-1. Στο 54′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου. Στο 60′ ο Μασούρας σκόραρε, αλλά έπειτα από τσεκάρισμα η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 92′ ακυρώθηκε γκολ του Κααμπί για οσφάιντ του Αραμπί και κάπου εκεί άρχισαν τα όργανα. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως σε κάθε τέρμα, είτε μέτρησε είτε όχι, οι παίκτες του Ολυμπιακού αγκάλιαζαν τον Μαρτίνεθ, στέλνοντας προφανώς μήνυμα ότι τον στηρίζουν, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί!

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα (32′ λ. τρ. Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Αλχο, Κόμπα (76′ Κορνέτ), Μωραΐτης (59′ Ασλανίδης), Γκαρσία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Καμαρά (72′ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Μπιέλ (23′ Εσε), Μασούρας (83′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα