Το «ευχαριστώ» του Λεμπιδάκη

Με ανοιχτή επιστολή στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας. Τι λέει για την ΑστυνομίαΜε ανοιχτή επιστολή που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν τον ίδιο και την οικογένειά του κατά τους μήνες που κρατούνταν όμηρος στα χέρια των απαγωγέων του. 

Ο επιχειρηματίας εκφράζει σκέψεις και συναισθήματα, ενώ εκπέμπει και μηνύματα αισιοδοξίας.

Δοκιμασία

«Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση» έγραψε στην επιστολή, προσθέτοντας πως «μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους. (…) Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, στα πεδία μάχης, στους προσφυγικούς καταυλισμούς, σε εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του που κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή επιστροφή του, την Αστυνομία που ασχολήθηκε με την υπόθεσή του «με πάθος, πολύ κόπο, μεθοδικότητα κι αποτελεσματικότητα», τα στελέχη και τους εργαζομένους στην οικογενειακή επιχείρηση, «που εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της κατά την απουσία μας» και «όλους τους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, που συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά μου ή μας σκέπτονταν και προσεύχονταν για εμάς». Το πρώτο «κεφάλαιο» της απαγωγής έκλεισε τα ξημερώματα της Κυριακής, με την προφυλάκιση των επτά συλληφθέντων, αλλά η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς οι Αρχές αναζητούν και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε τουλάχιστον έξι συλλήψεις και να αποκρυπτογραφήσουν τον… ενορχηστρωτή του σχεδίου της απαγωγής. Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πεπεισμένοι ότι οι επτά συλληφθέντες που πήραν τον δρόμο για τη φυλακή δεν έχουν το προφίλ για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μία τέτοιου μεγέθους και υψηλού ρίσκου απαγωγή.
Για τον λόγο αυτόν ψάχνουν τα… βαριά ονόματα, τα οποία οι συλληφθέντες κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα