Νέος «αέρας» στην Παλλήνη με την υποψηφιότητα Κουτσικούρη

Υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης είναι ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης  Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, καθώς προέρχεται από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και έχει καταθέσει τεκμηριωμένες προτάσεις για το πώς μπορούν να επιλυθούν.

Η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχει μάλιστα προβληματίσει τα επιτελεία των υπόλοιπων συνδυασμών κι αυτό για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: Πρώτον, διότι πρόκειται για επιτυχημένο αυτοδιοικητικό πρόσωπο και, δεύτερον, γιατί η ανταπόκριση προς τον συνδυασμό του «Νέα Πορεία – Νέα Γενιά» από τοπικά στελέχη με δράση και αποτελεσματικότητα στον Καλλικρατικό Δήμο Παλλήνης είναι πολύ μεγάλη.

Με δεδομένη, δε, τη φθορά του συνδυασμού του νυν δημάρχου, εξαιτίας της πολύχρονης παρουσίας του στον θώκο αλλά και της αποχώρησης σημαντικών στελεχών του, η προσωπικότητα του κ. Κουτσικούρη θεωρείται από πολλούς ασχολούμενους με τα τοπικά ζητήματα πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια ουσιαστική αλλαγή προς όφελος των πολιτών της Παλλήνης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα