Δυσαρέσκεια της ΕΙΗΕΑ για τα άφαντα μέτρα της κυβέρνησης στον Τύπο

Η Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) σε ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον του Τύπου. Τα πολυδιαφημισμένα μέτρα στήριξης ουδέποτε παρουσιάστηκαν και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες παρακολουθούν απαθείς τη διαιώνιση των προβλημάτων των εφημερίδων, αδιαφορώντας για τις συνέπειές τους στην ανεξαρτησία της έντυπης ενημέρωσης.

Να σημειώσουμε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν ανακοινώσει ουκ ολίγες φορές την πρόθεσή τους να λάβουν μέτρα στήριξης, αλλά, παρά τις συναντήσεις που έχουν γίνει και τις δεσμεύσεις που έχουν δώσει, δεν έχουν υλοποιήσει τίποτα. Αποτέλεσμα, οι εφημερίδες και οι εργαζόμενοι σε αυτές να βιώνουν τις επιπτώσεις μιας παρατεταμένης κρίσης, με συνέπειες που καθημερινά και εξαιτίας των περίεργων καθυστερήσεων της κυβέρνησης να επιτείνουν το πρόβλημα, δημιουργώντας ουσιαστικό θέμα δημοκρατίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα