Αφιέρωμα: 10 χρόνια «δημοκρατία» (video)

Η εφημερίδα που άλλαξε τα δεδομένα του Τύπου στην Ελλάδα. Η εφημερίδα που λέει πάντα την αλήθεια.  

10 χρόνια αντικειμενική • 10 χρόνια ακομμάτιστη • 10 χρόνια πατριωτική • 10 χρόνια ορθόδοξη

Από τον Δεκέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα παραμένει σταθερή στις αρχές και τις αξίες της. Από την πρώτη μέρα έκδοσης χαράσσει πολιτική, παρεμβαίνει με θάρρος, προκαλεί δημόσιες συζητήσεις, αποκαλύπτει και αναλύει.

Με αιχμηρά και τολμηρά πρωτοσέλιδα, κατέγραψε όλα τα γεγονότα της τελευταίας ταραγμένης δεκαετίας.

To 2011 δημιουργείται η κυριακάτικη έκδοση της δημοκρατίας με μεγάλη επιτυχία.

Το 2012 αποτέλεσε αντικείμενο παγκόσμιας μελέτης ως η ημερήσια εφημερίδα που γεννήθηκε και πέτυχε στην δίνη της κρίσης, στο 64ο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ένωσης Εφημερίδων (World Association of Newspapers) στο Κίεβο. Για πρώτη φορά μία ελληνική εφημερίδα σημείωσε τέτοια διάκριση.

Το 2013 φιλοξενήθηκε στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης εφημερίδων στο Αμβούργο, ως μοναδικό εκδοτικό εγχείρημα.

Το 2015 μετεξέλιξε ένα εβδομαδιαίο ένθετο για την Ορθοδοξία, σε επιτυχημένη αυτόνομη θρησκευτική εφημερίδα με τον τίτλο Ορθόδοξη Αλήθεια. Επρόκειτο για την πρώτη σύγχρονη εφημερίδα για πιστούς.

Η «δημοκρατία» προκάλεσε πολλές φορές αίσθηση με τις ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις της για μεγάλα θέματα ή γεγονότα. Μεταξύ άλλων προχώρησε στην έκδοση αφιερωματικών φύλλων  για την Γενοκτονία των Ποντίων, την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, για πρώτη φορά παρουσίασε σε ειδική έκδοση την έκθεση  Δοξιάδη για τις απώλειες της Ελλάδος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο τεκμηριώνοντας την ελληνική απαίτηση για γερμανικές αποζημιώσεις. Ήταν επίσης  «παρούσα» στο μεγάλο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μοιράζοντας δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα ειδική έκδοση για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η «δημοκρατία» καθιέρωσε τα ευλογημένα και πατριωτικά ημερολόγια που προσφέρει κάθε χρόνο, εγκαινίασε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς για τους αναγνώστες της ενώ ξεχωρίζει για τις εβδομαδιαίες εκδόσεις της  όπως το «δημοκρατία κυνήγι» και το περιοδικό ENJOY.

Τέλος, η δημοκρατία προσέφερε στους αναγνώστες για πρώτη φορά ποιοτικά θρησκευτικά και ιστορικά βιβλία που έκαναν αίσθηση. Αυτή η επιλογή αποτέλεσε καινοτομία στον Τύπο και άλλαξε συνολικά το τοπίο στον τομέα των προσφορών.

Η «δημοκρατία» έχοντας τηρήσει απόλυτα το «συμβόλαιο» που υπέγραψε με τους αναγνώστες της, 10χρόνια μετά  παραμένει δεσμευμένη στις ίδιες αρχές και αξίες.  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα