Διαγωνισμός διηγήματος για το 1821

Η «δημοκρατία» συμμετέχει στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από το ξέσπασμα του Αγώνα για την Απελευθέρωση από τους Τούρκους με πολλούς τρόπους. Ένας από τους σημαντικότερους είναι ο διαγωνισμός διηγήματος, ο οποίος θα έχει βασικό θέμα την Επανάσταση του 1821. Η εφημερίδα μας καλεί τους αναγνώστες που θέλουν να τιμήσουν την Εθνεγερσία με τα διηγήματά τους να συμμετάσχουν δημιουργικά σε αυτή τη γιορτή, όπου η πένα θα φωτίσει τα κατορθώματα του ξίφους.

Από σήμερα κιόλας μπορείτε να στέλνετε τα διηγήματά* σας στο e-mail [email protected], με την επισήμανση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821». Δείτε τα καλύτερα από αυτά να δημοσιεύονται στη «δημοκρατία» και κερδίστε πλούσια δώρα!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Κάθε διήγημα πρέπει να έχει έκταση από 600 έως 800 λέξεις. Το περιεχόμενό του θα πρέπει να σχετίζεται με την Επανάσταση του 1821. Μαζί με το κείμενο πρέπει να υπάρχουν σε ξεχωριστό αρχείο (word) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του συμμετέχοντος. Τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγραφέων δεν θα γνωστοποιούνται στην κριτική επιτροπή.
  • Η γλώσσα συμμετοχής είναι η ελληνική. Κείμενα σε άλλες γλώσσες ή greeklish δεν γίνονται δεκτά.
  • Δεν γίνονται δεκτά χειρόγραφα.
  • Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετάσχει με όσα διηγήματα επιθυμεί. Ωστόσο στην τελική δεκάδα των κριθέντων ως καλύτερα θα υπάρχει μόνο ένα έργο από κάθε συγγραφέα.
  • Ο αποστολέας με τη συμμετοχή του εγγυάται και βεβαιώνει ότι τα πνευματικά και τα ηθικά δικαιώματα του διηγήματος ή των διηγημάτων τού ανήκουν, είναι αδημοσίευτο/α και εκχωρεί το δικαίωμα αναπαραγωγής από την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρίας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε.
  • Δεν πρέπει να αποσταλούν διηγήματα τα οποία έχουν σταλεί ξανά σε διαγωνισμό της «δημοκρατίας» ή σε οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό μέσο ή σε φορέα – ιδιωτικό ή δημόσιο.

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρίας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τυχόν συμμετοχές τους μπορεί να γίνουν δεκτές μόνος ως εξωδιαγωνιστικές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα