Λάρισα: «Οργή λαού» για τον 53χρονο

Ο σύζυγος -ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης- χτυπούσε επί δύο ώρες τη 43χρονη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιμέτωπος με την οργή των συγγενών της 43χρονης εν διαστάσει συζύγου του, καθώς και των συντοπιτών του στη Λάρισα, θα βρεθεί σήμερα ο 53χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης αστυνομικού τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης!

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, ο οποίος ξέσπασε όλο το μένος του πάνω στη 43χρονη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., υπό τον φόβο του οργισμένου πλήθους, που αναμένεται να συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, θα οδηγηθεί στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και θα δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη ωμής βίας για την οποία κατηγορείται.

Την ίδια ώρα, σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως για τον εφιάλτη που έζησε η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών στα χέρια του επί μία 15ετία συζύγου της. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και της ίδιας της αστυνομικού, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λάρισας, με σοβαρά τραύματα στους νεφρούς, στη σπλήνα και στα πλευρά, ο 53χρονος τη χτυπούσε επί δύο ώρες, παραμορφώνοντας το πρόσωπό της και προκαλώντας ζημιά στα ζωτικά όργανά της!

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μη χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ηταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» δήλωσε η 43χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον αδελφό της, μία γειτόνισσα και φίλη της αστυνομικού, που άκουσε τις κραυγές της και κάλεσε βοήθεια, την έσωσε από βέβαιο θάνατο. «Μου είπε: “Νίκο, με σκότωσε”! Αυτός δύο ώρες τη χτυπούσε. Από κάτω έχει νοικιάσει μια φίλη της. Ακουσε: “Βοήθεια με σκοτώνει” και τότε κάλεσε την Αστυνομία» αποκάλυψε. Πρόσθεσε, δε, ότι το σπίτι, όπου συνέβη το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό, θύμιζε… σφαγείο από τα αίματα!

Αμεση Δράση

«Δύο ώρες τη χτυπούσε, γέμισε αίματα, ήταν γεμάτο αίματα το σπίτι. Σώθηκε γιατί η Αμεση Δράση ήρθε και τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να τη σέρνει από τα μαλλιά και να προσπαθεί να τη βγάλει έξω από την μπαλκονόπορτα. Είχε πάρει τηλέφωνο μια περίοικος την Αστυνομία.

Απ’ ό,τι είπε η αστυνομικός, παλιά την απειλούσε. Δεν είχε ξαναμπεί στη διαδικασία να τη χτυπήσει, αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να τη δολοφονήσει. Τη χτύπαγε ακατάπαυστα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στη σπλήνα, στον νεφρό. Αν δεν έφταναν έγκαιρα οι άνδρες της Αμεσης Δράσης, δεν θα ζούσε η κοπέλα, θα την είχε σκοτώσει» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Αμέσως μετά, τόνισε:

«Η αξιωματικός είναι έμπειρη υποδιοικητής σε μια μεγάλη υπηρεσία, δεν το περίμενε ούτε η ίδια ότι αυτός θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Είχαν χωρίσει και ξαναέσμιξαν μήπως βρουν κάποιο σημείο αναφοράς για να συνεχίσουν τον γάμο τους, να διορθώσουν κάποια λάθη. Ακόμα και η τοπική κοινωνία δεν περίμενε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε τέτοια ένστικτα. Πήγε να τη σκοτώσει, όταν του είπε πως αποφάσισε να τον χωρίσει. Θεωρούσε πως είναι δικό του κτήμα…».

Η 43χρονη μητέρα σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς έφτασε στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλή πίεση, σπασμένα δόντια, χτυπήματα στο πρόσωπο και ζημιά στα εσωτερικά όργανα. Τόσο η ίδια όσο και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον 53χρονο δέχονται στήριξη από ψυχολόγο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα