Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο!

Το τρομακτικό σκηνικό συνέβη χθες στην Αρτέμιδα, όταν το σκυλί όρμησε και δάγκωσε το παιδί (που έκανε αμέριμνο ποδήλατο) στο κεφάλι και κυριολεκτικά τού τρύπησε το κρανίο

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στην Αρτέμιδα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας 11χρονος βρέθηκε στα σαγόνια ενός εξαγριωμένου πίτμπουλ, το οποίο κυριολεκτικά τού τρύπησε το κρανίο με τα κοφτερά δόντια του!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του μικρού αγοριού, το οποίο υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση μετά την άγρια επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ο γιος του έκανε βόλτες με το ποδήλατό του, όταν το αγριεμένο ζώο τού επιτέθηκε, τον έριξε κάτω και τον δάγκωσε στο κεφάλι και στον σβέρκο. Ηταν τέτοια, δε, η μανία του αφηνιασμένου σκύλου, που το δόντι του τρύπησε το κρανίο του παιδιού!

«Η γιατρός μάς είπε ότι είναι επικίνδυνο γιατί τρύπησε το δόντι το κρανίο του παιδιού, όπως φάνηκε έπειτα από εξετάσεις που έκαναν. Η εγχείρηση κράτησε τρεις ώρες. Το παιδί μου χειρουργήθηκε στο κεφάλι, στο αυτί, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και έχει τραύματα και στα δύο πόδια του.

Ο γιατρός λέει ότι είναι καλά τώρα, αλλά το παιδί μου πέρασε πολύ δύσκολα, πόναγε πάρα πολύ…» τόνισε ο πατέρας του 11χρονου και, στη συνέχεια, περιέγραψε τα γεγονότα της 26ης Οκτωβρίου, όταν ο μικρός μαθητής λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του: «Το παιδί μου έκανε βόλτες με το ποδήλατο, όπως κάθε μέρα στην αλάνα. Πάει ο μικρός στη μητέρα του με αίματα. Με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου με κλάματα και μου λέει: “Βοήθεια, το παιδί. Εχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του”. Κάλεσα το ασθενοφόρο, αλλά το ασθενοφόρο δεν ήρθε. Ηρθα γρήγορα εγώ από τη δουλειά μου, το πήρα και το πήγα στο Κέντρο Υγείας στα Σπάτα. Από τα Σπάτα κάλεσαν το ασθενοφόρο και πήγε το παιδί στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκύλος βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο, όμως την ημέρα της επίθεσης περιφερόταν ελεύθερος: «Λένε στη γειτονιά ότι το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης ελεύθερο, αλλά μετά το συμβάν το έχουν κλείσει μέσα. Μετά την εγχείρηση επέστρεψα στη γειτονιά και είδα το σκυλί μέσα στη μάντρα και γάβγιζε με τα αίματα στο στόμα του! Αλλά δεν το πείραξα. Ετρεξα πάλι νοσοκομείο και μετά κάναμε τη μήνυση στην Αστυνομία» κατέληξε. Το άτομο που κατονόμασε η μητέρα του 11χρονου ως ιδιοκτήτη του εξαγριωμένου ζώου από την πλευρά του αρνήθηκε ότι ο σκύλος είναι δικός του. «Δύο τρεις μέρες γυρνούσε στη γειτονιά. Πηγαινοερχόταν, δεν ήταν μόνο στον δικό μου χώρο. Δεν ξέρω γιατί με κατήγγειλε η μητέρα. Ηταν στον χώρο μου, έξω από τη μάντρα. Εγώ δεν ήμουν εκεί…» τόνισε.

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων που το ανήλικο τέκνο τους δέχτηκε θανάσιμη επίθεση από λυσσασμένο σκύλο, που δυστυχώς ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ελεύθερο και κόντεψε να το κατασπαράξει, έχω να δηλώσω πως θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για να αποδοθεί το δίκαιο. Και στην περίπτωση αυτή να υπάρξει η κατάλληλη τιμωρία του ιδιοκτήτη του ζώου για την απόπειρα δολοφονίας κατά του παιδιού, γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η πράξη…» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων του άτυχου παιδιού Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων – Αρτέμιδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα