Βρέθηκε νεκρή η 41χρονη έγκυος

Η σορός της Γεωργίας εντοπίστηκε σε απόμερη περιοχή της Χαλκιδικής. Τη δολοφόνησαν ο σύντροφός της και ένας φίλος του!

Την αποτρόπαια δολοφονία που διέπραξε φρόντιζε να κρύβει πίσω από το προσωπείο που φορούσε ο σύντροφος της άτυχης εγκύου, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της άτυχης Γεωργίας εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς μέσα σε ένα μπαούλο σε απόμερη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου το είχαν πετάξει ο σύντροφός της και ένας φίλος του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου οι Αρχές εντόπισαν αποτυπώματα φίλου του που είναι σεσημασμένος. Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη από αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί με τον σύντροφό της την άτυχη γυναίκα, μέσα στο σπίτι, και έπειτα φρόντισαν να εξαφανίσουν το πτώμα. Αμέσως οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον σύντροφό της και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Γεωργία, που ήταν έγκυος τριών μηνών και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών, πέρασε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με τον σύντροφό της στο σπίτι του στην Καλαμαριά και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε δίχως να αφήσει πίσω της κανένα στοιχείο. Από τα πρώτα 24ωρα της εξαφάνισής της είχε εκδοθεί Missing Alert.

Παραπλάνησε τις Αρχές

Μάλιστα, ο σύντροφός της για να παραπλανήσεις τις Αρχές φρόντισε να στείλει μετά το έγκλημα από το κινητό της τηλέφωνο δύο μηνύματα, ένα προς τον ίδιο και ένα στη μητέρα της. Στο μήνυμα προς τον σύντροφό της εμφανιζόταν απολογητική επειδή του πήρε 5.000 ευρώ.

«Καλημέρα, αγάπη μου… Εφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω» έγραφε το μήνυμα. Ο σύντροφός της τής απάντησε μάλιστα με το εξής μήνυμα: «Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον, τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;». Η γυναίκα δεν απάντησε και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. «Η σχέση μας ήταν πολύ καλή, εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να τη βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή» δήλωνε ο σύντροφος της παίζοντας θέατρο σε τηλεοπτικές εκπομπές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα