Προπαγάνδα μέσω της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζοντας τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού Eurovision αυτοπροσδιορίστηκε ως «καλή αδερφή», που είναι «όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη» και κάλεσε τους τηλεθεατές να μη σοκάρονται, διότι αυτά που εκείνος δηλώνει «πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά» και «αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Με λίγα λόγια, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, το κρατικό κανάλι, που πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες, ανέθεσε στον κ. Καπουτζίδη να νουθετήσει τους τηλεθεατές σχετικά με το τι σημαίνει να είναι κάποιος «αδερφή» – ένας χυδαίος όρος, που χαρακτηρίζει τον εκστομίσαντα, όχι τους τηλεθεατές.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να επισημανθεί στους διαχειριστές των χρημάτων του λαού και του προγράμματος των κρατικών ραδιοσυχνοτήτων ότι ουδείς έχει ορίσει τον κ. Καπουτζίδη ύπατο ερμηνευτή των ηθικών, άγραφων νόμων που διέπουν τις κοινωνικές σχέσεις. Επίσης, ουδείς έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπο του κ. Καπουτζίδη την εξουσία, την ικανότητα ή το… καθήκον να απευθύνει διαγγέλματα στο τηλεοπτικό κοινό σχετικά με το κρεβάτι του.

Η ΕΡΤ οφείλει να απευθύνεται με σεβασμό και υπευθυνότητα σε όλους τους Ελληνες, και να μην καταντά θλιβερό μικρομάγαζο ατόμων που έχουν καβαλήσει τόσο πολύ το καλάμι, ώστε να θεωρούν εαυτούς τόσο… ανώτερους (επειδή δηλώνουν «αδερφές»), ώστε να κουνούν το δάχτυλο στην πλειοψηφία, στην οποία συνιστούν να συζητήσει το θέμα που απασχολεί εκείνους.

Η ΕΡΤ -και φυσικά η κυβέρνηση, η οποία την ελέγχει ολοκληρωτικά- υποχρεούνται να σέβονται τις πεποιθήσεις και τα θρησκευτικά πιστεύω της χριστιανικής πλειοψηφίας του λαού μας, που έχουν κατασταλαγμένη άποψη, δογματικά και φιλοσοφικά θεμελιωμένη, σχετικά με το αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας.

Στην Ελλάδα οι ομοφυλόφιλοι αναγνωρίζονται ως ισότιμοι πολίτες και τα δικαιώματά τους προστατεύονται πλήρως και από τη νομοθεσία αλλά και από το περί δικαίου αίσθημα του σοφού ελληνικού λαού. Δεν χρειάζονται ούτε περσόνες τύπου Καπουτζίδη για να πουλήσουν δικαιωματισμό από τηλεοράσεως ούτε νουθεσίες από τους κρατικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, που λειτουργούν, δυστυχώς, με τον ίδιο προβληματικό τρόπο που χαρακτηρίζει το σύνολο της κυβέρνησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα